Втори мъж, обвинен в насилствено нападение над служител на американската

...
Втори мъж, обвинен в насилствено нападение над служител на американската
Коментари Харесай

Осъдиха на 6 г. затвор един от похитителите на кучетата на Лейди Гага

Втори мъж, упрекнат в принудително нахлуване над чиновник на американската певица Лейди Гага, за да отвлече кучетата на звездата, беше наказан на шест години затвор в Лос Анджелис, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

28-годишният Лафайет Шон Уейли е пледирал отговорен в опит за обир, признавайки, че е бил част от групата, която стреля по Райън Фишър, до момента в който той разхождаше трите френски булдога на изпълнителката на Poker Face в Холивуд през февруари 2021 година

Кадри от камери за видеонаблюдение демонстрират по какъв начин двама мъже излизат от кола покрай служителя на певицата, след което го прострелват в гърдите.

Нападателите по-късно сграбчват две от кучетата - Коджи и Густав, и побягват, оставяйки кървящия Райън Фишър на земята. Третото куче, Мис Ейша, съумява да избяга, само че след това се връща и се сгушва до индивида, който има грижата да я разхожда.

Лейди Гага, известна с шлагерите си Just Dance или Bad Romance, предложи премия от 500 000 $ за връщането на скъпоценните й френски булдози, напомня организацията.

Кучетата бяха върнати от жена, която твърдеше, че ги е намерила вързани за дирек и след това беше задържана. Според полицията тя е имала връзка с бащата на един от нападателите и е била натоварена да вземе премията вместо тях.

Присъдата на Уейли идва седмица след тази на неговия съизвършител - 20-годишния Джейлин Кийшоун Уайт, който получи 4 година затвор, и след втория арест на 19-годишния Джеймс Хауърд Джаксън.

Джаксън, който е обвинен, че е стрелял по Райън Фишър, беше освободен на 6 април заради административна неточност.

Случаят илюстрира известността на тези кучета измежду звездите...и нарушителите, за които дребният им размер и висока цена ги трансформират в съществени цели за препродажба на черния пазар.

Лейди Гага е изключително привързана към своите кучета, които постоянно я съпровождат на обществени събития. Поп звездата постоянно разгласява техни фотоси в обществените мрежи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР