Втори хипермаркет „Технополис“ ще има след половин година в Пловдив.

...
Втори хипермаркет „Технополис“ ще има след половин година в Пловдив.
Коментари Харесай

Нов търговски комплекс ще осигури 170 работни места в Пловди...

Втори хипермаркет „ Технополис “ ще има след половин година в Пловдив. Той ще се построи на ул. „ Коматевско шосе “ 24. Обектът е част от нов търговски комплекс, който ще обезпечи сред 150-170 работни места. Това заяви под тепетата Тодор Белчев – ръководител на Съвета на шефовете на „ Видеолукс холдинг “ АД, под чиято шапка е „ Технополис “.

Тодор Белчев и кметът Здравко Димитров направиха през днешния ден първа копка на обекта.



Градоначалникът наруши традицията и вместо да счупи бутилка шампанско в багера, я подари на индивида в кабинката. Преди това водосвет отслужи отец Апостол Марудов от храм „ Света Неделя “.



Сред формалните посетители бяха също зам.-кметът по превоза Тодор Чонов и кметът на регион „ Южен “ Костадин Язов.

„ Пловдив заслужава втори магазин от тази марка, която несъмнено покачва качеството на живот на жителите на обитаемото място. Особено ми е прелестно да дам старт на новата инвестиция в града, само че по-приятно ще ми е измежду 6 месеца, когато прережем лентата “, сподели Здравко Димитров.



След церемонията той посочи, че следващата година ще завърши и построяването на стратегическия за Пловдив обект „ Модър - Царевец “, по който се работи с ускорени темпове.

Тодор Белчев изрече признателност към общинската администрация за бързата реакция и съдействието планът да започва в къси периоди. Той разгласи, че вторият „ Технополис “ в Пловдив ще е от нов вид - ще бъде надградено всичко, реализирано за 20 години наличие ва веригата. Освен, че ще се вложат повече вложения, заложени са и повече нововъведения. Магазинът ще създава над 40 % от нужната му електрическа енергия, от която ще могат да се възползват и електрическите автомобили от квартала.

На територията на комерсиалния комплекс, който ще се простира на повърхност от близо 7 декара, на 4 от които „ Технополис “, ще се разположат още два магазина. В единия ще се предлага висококачествена екипировка за спортове навън и най-много за рибари и планинари Basecamp, а в другия – продукти за домашни любимци от американската верига Maxi Pet. Всеки магазин ще бъде със независим вход. Предвиден е безвъзмезден за посетителите паркингът със 121 паркоместа.

Вторият в Пловдив хипермаркет „ Технополис “, е 34-и за страната. Веригата за бяла, черна и офис техника е притежател на терена под тепетата и вложител на обекта. В него ще се вложат над 5,5 млн. лева Проектът ще се извършва от софийската компания „ Микс Констаркшън “ ООД.

Снимки от Валентина Биларева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР