Втори ден се обясняваме за това, дали имаме сестра или

...
Втори ден се обясняваме за това, дали имаме сестра или
Коментари Харесай

Кирил Добрев избухна: Мога да кажа кой е помагал на Бенчо Бенчев да си зарежда Ролс Ройса, ето каква била ролята на Очите

Втори ден се обясняваме за това, дали имаме сестра или нямаме. Надявам се този път да бъда извънредно прецизен. Бенчо Бенчев е общински консултант от групата на Българска социалистическа партия и обединението в Бургас. Той е представител от гражданската квота. Единствените средствата, които Бенчев е давал на Българска социалистическа партия са 70 лв., които групата общински съветници събира за своята активност. Българска социалистическа партия няма черна каса. Българска социалистическа партия получава добра дотация и не е нуждае от сходни форми на финансиране. Всички мероприятия на Българска социалистическа партия се финансират публично от дотацията, които получава като партия. Това сподели Кирил Добрев на конференция.

" Кой какво имущество има, може да се ревизира в обществения указател. Всички попълнят декларация и всичко попада в електронния указател. Всички останали приказки са в областта на „ някой сподели, различен чу “. Ако някой е получавал средства от Бенчо Бенчев и си мисли че, той е Българска социалистическа партия бърка. Средства под каквато и да е форма от Бенчо Бенчев не са постъпвали ", сподели още Добрев.

На въпроси, дали се е изпарила " Визия за България " през бензиновите пари на Ролс Ройса на Бенчев и дали Корнелия Нинова ще изиска избор на доверие поради скорошните кавги, в това число и поради брата на Стоилов, който е участник в ОПГ за пазаруване на гласове, Кирил Добрев бе сбит. " Всичко, което съм чел във Facebook. Нямате никакъв пропуск ", сподели той.

" Визия за България не се е изпарила през бензиновите пари на Ролс Ройса на Бенчо Бенчев. Целта на този проект е точно да се постави завършек на този модел. Мога да кажа кой е помагал на Бенчо Бенчев да си зарежда Ролс Ройса. Толкова години участие в Европейски Съюз, произходът на средствата от дълго време не е тематика на политиците, а на институциите, които се занимават с това. Те интензивно са помагали. Фирмата „ Аркус “, тя е функционалност на Бенчо. В тази компания, в която Димитър Желязков е помагал за обекти, охранява НОЙ Бургас с социална поръчка, охранява непрекъснато митниците, на пристанището в Бургас и в Ямбол. Постоянно охранява и обществени обекти, даже и дом за младежи. Ако приемем, че правят незаконен бизнес, и охраняваш учебни заведения, ти напряко си затваряш бизнеса в кръг. Тези поръчки не са му дадени от Българска социалистическа партия ", сподели Добрев.

Що се отнася до опцията Елена Йончеа да има офшорка с Цветан Василев, Добрев отговори, че „ всичко е в обществените регистри “.

По думите му, Българска социалистическа партия във всеки един миг е подготвена за предварителни избори.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР