Втори ден част от ул. Стефан Стамболов в пловдивския квартал

...
Втори ден част от ул. Стефан Стамболов в пловдивския квартал
Коментари Харесай

Втори ден част от Кючук Париж е без вода

Втори ден част от ул. " Стефан Стамболов " в пловдивския квартал " Кючук Париж ", е без вода.

Причината за безводието през вчерашния дене включването в другводопровод на трите жилищни блока с номера 54, 56 и58, намиращи се напътната права, излиза наяве от известието на сдружението, разлепено по входовете на постройките. Въпреки, че съгласно колцентъра за обслужване на клиенти, ремонтните действия трябваше да приключат най-късно до 17часа, живеещите в трите блока останаха без вода до късните часове на вечерта.

" Ситуацията е нетърпима - пускат и стопират водата, от пясъка и ръждата по тръбите се запушиха тоалетните, пералните,съдомиялните и бойлерите, и това не е за първи път ", алармиратпред Дарик радио живеещи в блоковетеи допълват,че им се е наложило до мрачно вечерта да почистват по няколко пътифилтрите на уредите, както и на тоалетните казанчета, с цел да имат течаща вода в жилищата си.

Днес поданици на трите блокапо бул. " Стефан Стамболов " още веднъж са без вода, въпреки че на уеб страницата на ВиК сдружението няма информация за планов ремонт или повреда в тази част на регион " Южен ". Такава не оповестяват и от прът центъра на предприятието.

" Отнасяме се с схващане къмВиК, поради старта на построяването на Южния обходен колектор, само че е недопустимоводата да стопира когато и да е, освен това без предизвестие или доста след привършване на формалния период на повредата. Не можем да се изкъпем, за не приказваме за пуксане на пералня или съдомиялна, които ще изгорят при неналичието на вода ", обявиха още пред Дарик жителина Кючук Париж.

От ВиК Пловдив не престават да не отговорят на телефона за повреди, посочен на уеб страницата им за контакт.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР