Втората седмица на септември ще бъде интересна и вълнуваща. Няма

...
Втората седмица на септември ще бъде интересна и вълнуваща. Няма
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 10 – 16 септември 2018

Втората седмица на септември ще бъде забавна и вълнуваща. Няма да липсват любовни страсти. Някои представители на зодиака ще се радват на триумфи в работата, до момента в който други на парични приходи. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, направен от Петя Георгиева.

Овен

Условието за прогрес е да сте инициативни. Обмисляйте задълбочено ходовете си и бъдете подготвени за ексцентрични решения. Ще постигнете задачите си, в случай че не чакате резултатите да ви дойдат наготово. Където не става с дипломация, пробвайте с ловкост, само че не „ нагазвайте в непознати води “.

Не са изключени конфликтни моменти в фамилията, провокирани от безконечната ви претовареност. Близките ви имат потребност от вас и би трябвало да се радвате, че е по този начин. Много малко е нужно, с цел да успокоите ситуацията, тъй че постарайте се.

Телец

Мотото ви за тази седмица е „ непоклатимост “ и то на всички места. Ще имате опция да стабилизирате позициите си най-малко в три посоки: на работното място, в връзките с обичания човек и измежду приятелите. Знаете какво ви е нужно и знаете по какъв начин да го постигнете. Търпението ви е пословично и няма да ви подведе, само че с издръжливостта си не трябва да злоупотребявате.

Проявете преданост към приятелите, откровеност към брачния сътрудник и толерантност към сътрудниците. Ще ви окажат подпомагане, когато е належащо, само че като цяло би трябвало да сте независими.

Близнаци

Не разсейвайте мислите си към далечното бъдеще, а подреждайте дилемите тук и в този момент. Опитвате се да разпределите силите си на няколко фронта, само че най-после може да се окаже, че „ гоните вятъра “.

Концентрирайте се върху действителното, обозримото и в комбиниране с ресурсите си. Понеже доста обичате да вършиме комбинации, ще имате опция да съчетаете настоящите си задания, с незавършени, само че взаимосвързани.

Придържайте се към една доста комфортна взаимозависимост: в случай че денят ви е бил под напрежение, осигурете си пасивна отмора, в случай че имате желание в свободното време да се забавлявате до изнемога, то на работното място го карайте по-спокойно.

Рак

Ако имате предпочитание да реализирате някаква смяна, да извършите нещо ново, първо си изяснете за какво не ви харесва остарялото или какво тъкмо би трябвало да измененията. Така ще реализирате замислите си с доста по-малко запаси, ще намерите опция за подобаващи комбинации. Преди да се захванете анализирайте детайлите от разнообразни гледни точки и координирайте мнението си с това на всички, които би засегнала смяната.

За използване на новите хрумвания може би ще ви трябват и нови познания. Не е изключено да се натъкнете на усложнения, само че пък откакто получите мечтаните резултати ще сте трансформирали качеството си на живот.

Лъв

Положителните страсти ще са свързани с персоналния ви живот. Не е изключено да се появи нов член в фамилията. Новината ще е обвързвана с празненство, само че и с разноски. Не се паникьосвайте. В същото време непосредствен родственик или другар ще ви предложи съучастничество в къс план, от който пък ще получите доходи. Наслаждавайте се на прекарванията, те ще са разнообразни от всичко случило се досега.

Творческият ви капацитет е мощен и е допустимо да финализирате задача, която от много време ви отегчава. Ще се почувствате по този начин, като че ли сте се избавили от голям товар. Още един мотив за наслада.

Дева

Проявете нерешителност и анализирайте събитията в елементи. На моменти самодейностите ви може да се окажат стопирани още преди да сте се заели с тях интензивно. Потърсете аргументите, може да се окажат субективни. Ако установите, че някой напълно целеустремено ви пречи, не влизайте в разпра. Изчакайте до момента в който намесата придобие по-реални контури и реагирайте по разпоредбите.

Ще установите, че има и други наранени, които са подготвени да отстояват позициите си. Решението да се обедините не е неприятно, стига да не си създадете неправилни илюзии и да се отклоните от първичната цел.

Везни

Ще имате прелестната опция да съчетаете потребното с приятното и професионалното с персоналното. През тази седмица може да се наложи да пътувате за повече от един ден. Поканете обичания човек да ви съпровожда. Ще освежите връзките си, а неговото/нейното наличие ще ви защищити от недомислен флирт.

Успоредно с развлеченията ще се справите и с настоящите си задания. Ще ви е доста по-лесно, тъй като настроението ви ще е прелестно и ще сте в постоянен нравствен баланс. Новостите ще са свързани най-вече с материалната страна на всекидневието ви.

Скорпион

Увлечени в работа може да пропуснете някои „ дребни детайлности от пейзажа “. За всяка непозната активност, с която се захващате внезапно ще получавате и предложение за подпомагане. И в случай че първия и втория път не ви направи усещане, че то идва от еднакъв човек, то при третия ще е време да се замислите. Може би някой се пробва да се сближи с вас, да ви накара да вярвате в себе си? А може би просто се пробва да ви покаже, че сте значими?

Поемете въздух, намалете темпото и анализирайте обстановката без значение дали сте във връзка или не. Преценете доста деликатно дейностите си, в случай че имате сътрудник. Що се отнася до необвързаните, може би е време „ да заловен бика за рогата “, вместо да плуват в личните си мечти.

Стрелец

Ще се убедите в личните си благоприятни условия. Предстои не изключително динамичен, само че много пълностоен интервал. Ще се случат промени, свързани с връзките ви. Физическото ви положение ще е безупречно, само че прочувственото не чак толкоз. Някои събития може да ви „ извадят отвън кожата “. Опитайте се най-малко да контролирате изявленията си, по този начин ще си спестите спорове и ще си изработите вярна тактичност.

Ще имате опция да оставите в предишното неща (или отношения), които от дълго време са ви омръзнали и да се заемете с нещо ново и надалеч по-перспективно. Предизвикателствата не ви плашат, тъй че може да започнете и от нулата.

Козирог

Напрежението леко ще се повиши. Ще сте много ангажирани, само че не заетостта ще е източник на негативни страсти, а нечий опит да омаловажи достиженията ви. Въздържайте се от спонтанни реакции, които биха подсказали желанията ви. Правилната тактичност е да заложите на „ подмолни “ дейности и да потърсите слабото място на оня, който търси вашите пропуски. Звучи подло, само че може да се окаже единствената еквивалентна реакция.

Разчитайте на интуицията си. Ще ви подскаже по какъв начин да се справите с провокацията без да навредите никому. Ако запознаете екипа с детайлностите ще потвърдите неутралитета си.

Водолей

Непредвидено парично постъпление още при започване на седмицата ще ви зарадва. Ще ви е „ добре пристигнало “ и ще ви ентусиазира да стартирате концепция, която обмисляте от известно време. Ако разполагате с задоволително запаси и не се постанова да употребявате тъкмо този доход може да си позволите опита. Ще разчупи монотонността от рутинната работа. Дори да не го довършите ще сте наясно къде са пропуските и какъв брой ви остава до крайната цел.

Освен това някой, на чието мнение държите и за вас е неоспорим престиж, ще оцени високо напъните ви. Доброто въодушевление ще се отрази положително на персоналните връзки. Полемиките с членовете на фамилията ще са надалеч по-малко и като предписание ще приключват с някаква задявка.

Риби

Част от дилемите, с които следва да се справите през тази седмица ще ви затруднят. И то не тъй като нямате концепция каква е крайната цел, а тъй като не разполагате с задоволително запаси и ще се постанова да заложите на „ подръчни материали “. Не си губете времето да „ откривате топлата вода “, потърсете информация за приложени все още практики. Със сигурност ще откриете нещо, което да ви е от изгода.

Оттам нататък, възстановявайки психическата си непоклатимост, ще преборите апатията и всичко ще се случва без особени старания. Вероятно ще получите и неголямо финансово постъпление, с което бихте могли да организирате малко фамилно странствуване. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР