Втората ракета на България Изабелла Шиникова бе Гостът на Sportal.bg

...
Втората ракета на България Изабелла Шиникова бе Гостът на Sportal.bg
Коментари Харесай

Изабелла Шиникова пред Sportal.bg: Целя се в Топ 50

Втората ракета на България Изабелла Шиникова бе " Гостът на Sportal.bg " в студиото на Sportal TV . Родната ни тенисистка показа мнението си за рекордното си класиране на US Open , задачите за идния сезон и идващите шампионати в програмата й.  @@@
- Какво си мисли един професионален тенисист, когато губи с 2:6 в тайбрека?

- Желанието да победя бе над всичко. Играх доста нападателно и всяка точка бе необикновен шанс за мен. Разкъсах мускулно влакно в края на едно дълго разиграване. Това ме концентрира доста повече върху крайници, в сравнение с върху играта и някак си се успокоих. При 6-5 получих здравна помощ и целият ми фокус бе по какъв начин да не се контузя.
 @@@
- Колко високо смяташ, че можеш да стигнеш? Къде се целиш?

- Целя се в Топ 50 и мисля, че мога да го реализира. До края на идната година желая да вляза в Топ 100 и по-късно последователно да стигна и до Топ 50.
 @@@
- Какви шампионати влизат в програмата ти?

- Следващата седмица отивам в Израел на твърди кортове, където ще играя шампионат за 60 хиляди $. След това се надявам, че мога да вляза на WTA шампионатите в Ташкент, Линц и Люксембург и с тях ще приключа годината.
 @@@

- Получаваш ли поддръжка от финансова позиция?

- От финансова позиция е доста мъчно. Един тенисист има потребност от треньори, физиотерапевти и не всеки може да си ги разреши. Аз нямам спонсори и само от Българската федерация по тенис ми помогнаха и ми заплатиха пътуването и хотела на US Open, за което им благодаря.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР