Втората половина на месец октомври се очертава да бъде много

...
Втората половина на месец октомври се очертава да бъде много
Коментари Харесай

3 зодии, които ще се влюбят до полуда през втората половина на ОКТОМВРИ

Втората половина на месец октомври се обрисува да бъде доста сполучлива за 3 зодии, във връзка с любовта. Те ще имат шанса да намерят сродната си душа и да изпитат най-великото възприятие на света – ЛЮБОВ.

Останалите не трябва да се отчайват, тъй като и техният ред ще пристигна, рано или късно.

Ето кои са зодиите, които ще се влюбят до лудост през втората половина на месеца:

• Водолей;

Представителите на зодиакалния знак обичат да обичат. Те, повече от всеки различен, се нуждаят от обич. За тях е значимо да има трепети и безредици. И този месец ще почувстват пърхащи криле в стомаха си. За някои от Водолеите това ще е последното влюбване, за други – следващото.

Хубавото е, че каквато й развръзка да ги чака в любовен аспект, те в никакъв случай няма да престанат да имат вяра в любовта и намирането на сродна душа, с която да прекарат остатъка от живота си.

• Телец;

Телците също ще са погълнати от любовта през втората половина от месеца. При тях нещата ще наподобяват по един малко по-различен метод. Ще се влюбят наново в човек, който към този момент са обичали.

Обстоятелствата ще ги приканят да си спомнят за хубавите моменти и прекарвания, които са имали дружно. Емоции и безредици ще нахлуят в мислите им и до момента в който се усетят, ще са влюбени.

Телците не са от зодиите, които позволяват всеки един до сърцето си, само че този път са решили да го сторят.

• Везни.

Мъжете и дами Везни ще са сантиментално настроени през втората половина на есенния месец. Те ще са в търсене на завършения и страсти. Намеренията им не са да се обвързват трайно, само че пък любовта не пита.

През октомври внезапно ще срещнат човек, който ще ги заслепи с външна и вътрешна хубост. За броени часове ще усетят мощно привличане. Някои от представителите даже ще са склонни да създадат и по-сериозна крачка в любовта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР