Втората история на съжителството между прасетата и гневните птици, разказана

...
Втората история на съжителството между прасетата и гневните птици, разказана
Коментари Харесай

Гневните птици не позволиха на Код: Ангелът да ги детронира

Втората история на съжителството сред прасетата и гневните птици, разказана в "Angry Birds: Филмът 2 " продължава да е най-гледаният филм у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните. За десетте дни на екраните у нас историята, в която свине и птици се съюзяват против опасността от ледения остров на орлите е гледана от към този момент 33 910 фенове и има 304 505 лв. доходи.

На втора позиция е първата премиера от предишния уикенд - "Код: Ангелът ". Третия подред филм за сътрудник Банинг, който още веднъж е забъркан в история, обвързвана с президента на Съединени американски щати и сериозна опасност против него, е гледан от 7 176 фенове и има 69 822 лв. доходи.

Трета позиция е за кино лентата на Куентин Тарантино - "Имало едно време... в Холивуд ". След три седмици на екраните у нас филмът с Брад Пит и Леонардо Ди Каприо в основните функции е гледан към този момент от 58 704 фенове и има 557 007 лв. доходи.

Четвърто място измежду най-гледаните филми е за "Бързи и гневни: Хобс и Шоу " - десетият подред филм от екшън-поредицата. Случващото се с двамата сътрудници - английски и американски, които би трябвало да обезвредят анархиста Брикстън и да се оправят със гибелен вирус е към този момент пета седмица на екраните у нас и за това време е гледано от 156 240 фенове и има 1 719 013 лв. доходи от билетите им.

Пето място в топ 10 е за новата версия на "Цар Лъв ", римейк на анимацията от 1994 година. Историята с познатото "Хакуна Матата " кредо и с пътя на Симба към престола на Лъвската канара е към този момент съвсем два месеца на екраните у нас и за това време са я гледали 270 658 поданици и има 2 682 314 лв. доходи.

На шесто място е трилърът "Докато гибелта ни раздели ". Приключението на преди малко омъжената Грейс в семейство Ле Домас в първата й брачна нощ, което се трансформира в съревнование по оцеляване за булката е гледано от 17 288 фенове и има 140 094 лв. доходи за десетте дни у нас.

Седмо място е за комедията "Момчета за образец ". Преминаването на три деца към света на подрастващите, съпроводено с замяна на строшен дрон, търсене на леки опиати, присъединяване в празненство с целуване, е гледано от 15 946 фенове и има 135 336 лв. доходи за трите седмици у нас.

Анимацията "Сами у дома 2 " е на осмо място по зрителски интерес. Продължението на историята за териера Макс, който този път има фермерска задача и още една - спасяването на сибирски тигри - албиноси, е към този момент трети месец на екраните у нас и за това време регистрира 93 972 фенове и 887 276 лв. доходи.

На девета позиция е документалният филм "Да вървиш по вода ". Разказът за инсталацията "Плаващи кейове " на Кристо Явашев в езерото Изео, Италия, е гледан от 1 237 фенове и има 11 372 лв. доходи.

Десети по ред е музикълът "Аладин ", римейк на анимацията от 1992 година на "Дисни ". Заимстваната от "Приказки от 1001 нощ " история е към този момент съвсем четвърти месец на екраните и за това време са я гледали 157 969 фенове и събира 1 630 966 лв. доходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР