Всяко едно усилие за разкриване на начина, по който се

...
Всяко едно усилие за разкриване на начина, по който се
Коментари Харесай

Лилия Цачева: Всяко едно разкритие на начина, по който се управляват общите ни пари, си заслужава


Всяко едно изпитание за откриване на метода, по който се ръководят общите ни пари, тъй като в последна сметка за това става дума, си заслужава. Това разяснява в изявление за предаването " Неделя 150 " на стратегия " Хоризонт "  Лилия Цачева, проверяващ публицист и създател на едно от следствията в сборника " Черната книга за държавните разхищения ":
" Дори няколко души, дребен % от хората, да схванат какво в действителност се е случило, това е добре. Все отнякъде би трябвало да се стартира и мисля, че разкриването на такива неща прави и нас като жители по-отговорни за нещата, които се случват към нас, по-взискателни към институциите, на които сме дали доверието си ".

Струва ми се към момента малко рано, с цел да се ориентираме до каква степен ще стигне волята и силата на четворната разнородна коалиция да се оправи с тези неща, добави Цачева:

" Факт е, че през 2021 година една от огромните черни дупки, каквато е Държавната консолидационна компания, стартира да влиза под прожекторите и то с помощта на това, че въпреки всичко някакви хора в институциите започнаха да я показват с пръст като нещо, което харчи непрозрачно. В интерес на истината ДКК, която през годините даже за Google не беше позната като абревиатура, толкоз беше транспарантна, е пионер в порочното потребление на инхаус процедурите, доста преди " Автомагистрали " да стартира да ползва този метод на строене на автомагистрали и пътища ".

Цялото изявление с Лилия Цачева можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР