Всяко едно нещо, което искаме да се приеме, то е

...
Всяко едно нещо, което искаме да се приеме, то е
Коментари Харесай

Михалев, ДБ: Саботаж е избирането на председател на комисията от Възхода за Пловдивския панаир

„ Всяко едно нещо, което желаеме да се одобри, то е блокирано по един или различен метод и то не минава. Чуваме, че се готвят в идващия парламент също да протакат нещата и да вървим още веднъж на избори ”, сподели още той по NOVA NEWS.

Депутатът има терзания, че до края на 48-ото национално заседание ще продължи сходно държание. „ Опасявам се, че нещо сходно се обрисува и с измененията в Наказателно-процесуален кодекс и за механизма за надзор на основния прокурор. ГЕРБ ще си го закачат това като значка – ще кажат – направихме всичко допустимо, вкарахме го, дори го гледахме на първо четене. Всичко стартира изначало ”, сподели Михалев.

„ Опасявам се, че ще създадат по този начин и за признаването на Гладомора от 1932-33 г.- в Украйна за геноцид. При гласуването на дневния ред тази точка се измества, ще се оправдаят с това, че този парламент не е имал задоволително време да прегледа тематиката ”, разказа депутатът от Демократична България.

 

„...Не считаме да връщаме ГЕРБ и Борисов на власт…. Всички сме заложници на един някогашен министър председател, който не може да се помири, че повече не може да ръководи България ”, съобщи Стоян Михалев.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР