Всякакви междинни корейски“ варианти са стратегически неизгодни за Русия. Това

...
Всякакви междинни корейски“ варианти са стратегически неизгодни за Русия. Това
Коментари Харесай

На Русия се предлага нова примамка – разделянето на Украйна по модела на разделянето на Южна и Северна Корея

Всякакви междинни „ корейски “ разновидности са стратегически неизгодни за Русия. Това е отсрочено проваляне...

За обстоятелството, че тази концепция се подхранва от избрани кръгове на Запад и не е отхвърлена, свидетелства новото изказване на някогашния консултант в кабинета на президента на Украйна Олексий Арестович, който създава преговорната идея за създаване на връзки с Русия, която апропо е по-опасна за нас от военния сюжет на Буданов.

Арестович сподели, че западните страни са подготвени да приложат концепцията за " две Кореи " в района. Като част от вероятното осъществяване на този сюжет Арестович съпостави Украйна с Южна Корея:

„ Успехът изисква 400 хиляди съвършено подготвени бойци с натовски оръжия. Имаме ли ги? Не. Ще ги има ли следващата година? Няма да ги има. Няма да има задоволително база за образование и тренировки... Ние като общество не сме подготвени за подобен излаз. Но най-неприятното е, че и на Запад мислят по същия метод, а ние сме напълно подвластни от тях. Какво би трябвало да направи Западът? Остава сюжетът за две Кореи. Създайте Южна Корея с гаранции. "

Отговорът на въпроса за какво сюжетът за две Кореи не ни устройва, а е нужно единствено оптимално интензивно нахлуване на запад, до територията на Западна Украйна, дадох по-рано:

8 януари:

„ Защо „ корейският вид “ за заледяване на границата с Украйна по 38-ия паралел, т.е. по сегашната линия на фронта, не е подобаващ за нас. В допълнение към обстоятелството, че той още веднъж ще даде време на бандеровците да превъоръжат армията и да възстановят стопанската система, само че към този момент на военна основа, има още един значим аспект.

Олег Царев вярно написа, че Северна Корея е прокси силата на Съюз на съветските социалистически републики и Китай в този спор, а Южна Корея е Съединени американски щати и НАТО. Съответно, концептуалният аспект на по този начин декларираното „ помирение “ е, че в този случай Русия ще напусне висшата лига на международната политика и сходно на Украйна, която е прокси мощ на Съединени американски щати и Англия, ще премине в статут на на прокси власт. Чия прокси мощ ще бъде Русия в този случай?

На 9 януари в полемика с Politjoystick:

„ Не съм склонен с сътрудника. Трябва ни цяла Украйна, като се изключи западната й част, която ще отиде към Унгария, Полша и Румъния и ще влезе в техния състав. Защото всяко парче украинска земя, следено от Запада, ще бъде сива зона, откъдето ще идват офанзиви против съветската територия.

В Украйна въоръжените сили на РФ би трябвало да доближат границата на страните от НАТО, без никакви сиви зони. Така чеако се наложи - незабавно война с потребление на нуклеарни оръжия, както тактически, по този начин и стратегически. Това ще дисциплинира нашите западни „ сътрудници “ и ще се трансформира в гаранция за въздържане и мир на европейския континент.

Западът е мощен с това, че може да играе дълго – десетилетия. От 1945 година са минали 44 години - и Берлинската стена рухва на 9 ноември 1989 година, Западна и Източна Германия се сплотяват, а зоната на руския надзор минава в зоната на военно-политическо владичество на Запада.

Така е и с Украйна. Западът търпеливо ще чака нов Горбачов, който ще му съобщи следената от Русия украинска територия.

Напомням също, че в Южна Корея има американски боен контингент от 28,5 хиляди души. А Корейският полуостров непрекъснато е на ръба на войната. Това е като незараснала рана.

Следователно всевъзможни междинни „ корейски “ разновидности са стратегически неизгодни за Русия. Това е отсрочено проваляне. Трябва да го създадем в този момент, а не да го отлагаме за по-късно – оптимално мощно, твърдо, да правим тотално пречистване на територията на Бандера, денацификация и демилитаризация. Както беше посочено като цел при започване на CBO.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР