Всяка професия крие рискове, но когато говорим за фолк изпълнителите

...
Всяка професия крие рискове, но когато говорим за фолк изпълнителите
Коментари Харесай

На косъм от смъртта: Ето кои БГ звезди припаднаха след нелепи обстоятелства

Всяка специалност крие опасности, само че когато приказваме за фолк изпълнителите у нас става въпрос за сериозен труд, изключително когато те са мега звезди. Неспане, денонощни задължения, пътувания от град на град и какво ли още не са единствено част от тестванията с които се сблъскват. Че умората си споделя думата потвърдиха няколко случая, които подложиха редица артисти на сериозен риск.

Емилия

Първа в листата е Емилия, която още до момента в който беше с Коко Динев не спираше да върви по участия съвсем непрекъснато. В телевизионно изявление водачът й тогава призна, че след присъединяване тя е припаднала от безсилие на седалката до него и той не е знаел какво да направи. Шофьорът я е закарал в най-близката болница, като незабавно е позвънил на тогава още актуалната й половинка брачен партньор Коко Динев.

Виж още: Работа, работа и отново работа: Тина от „ Един за различен “ се оплака от живота си

Галена

Галена също уплаши почитателите си, като напълно неотдавна в края на август, певицата анулира изявата си в нощен клуб в Бургас. Оказало се, че тя е припаднала поради инжекции с инсулин, които си слага, с цел да влезе във форма. Новата фикс идея за този тип намаляване е превзела доста звезди, само че както лекарите предизвестяват е извънредно рискова за здравето. В композиция с изтощаващите участия на Галена – припадъкът бил на разположение.

Виж още: Странни имена: Звездите, които кръстиха децата си по фрапантен метод!

Азис

Азис не остана по-назад със здравословно неразположение. Съвсем неотдавна той показа в профила си в ютюб, че тази специалност несъмнено не е за неговата възраст към този момент и от седмица на системи и грижа още не може да се възвърне от преумората. Някой твърдяха, че звездата отново е лежащ под ножа за разкрасителни процедури, само че други отдадоха колапса на изтощеност, която му е пристигнала много допълнително.

Изображение: https://www.instagram.com/emilia.online/, https://www.instagram.com/galena1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР