Всяка нова връзка е вълнуваща, но в същото време носи

...
Всяка нова връзка е вълнуваща, но в същото време носи
Коментари Харесай

Седем въпроса, които да зададете на партньора си, за да го опознаете

Всяка нова връзка е вълнуваща, само че в това време носи и огромна доза терзание, защото към момента не познавате изцяло индивида до вас и не знаете по какъв начин той би реагирал в избрани обстановки.

 

Ако от време на време се колебаете по какъв начин да започнете по-задълбочен диалог с индивида до вас, ето и някои въпроси, които може да му зададете

 

Как наподобява съвършеният ден за теб?

Този въпрос е страховит, тъй като освен ви дава взор върху нещата, които вашият обичан обича, само че също по този начин можете да решите дали би ви харесало да ги вършиме дружно. Ако визията му за съвършен ден съответствува с вашата, може би това е идеалният сътрудник за вас.

Какво е достижението ти, с което най-вече се гордееш в живота ти?

Кой не обича да се хвали, нали? Но съществено – освен можете да научите нещо хубаво за вашата половинка, само че и да надникнете в неговите полезности, защото отговорът на този въпрос може да бъде доста индикативен. Дали това е коремът с плочки или оня случай, когато са помогнали на човек в потребност? В последна сметка споделените полезности е основен съставен елемент на съвместимостта.

Кой е най-лошият ти табиет?

Вероятно желаете да разберете това във допустимо най-начален стадий от връзката, в сравнение с да научите по сложния метод. Само имайте поради обаче, че този въпрос би трябвало да бъде заложен единствено в случай че поражда естествено. В противоположен случай може да се одобри като опит за подигравка.

Какво най-вече те плаши?

Винаги е значимо да попитате какво плаши някого, защото всички се опасяваме от нещо. Този въпрос може да докара до всевъзможни отговори – от змии до влюбване. Така или другояче, това е добра информация, с цел да можете да видите дали сте на една и съща вълна, когато става въпрос за вдишване на опасности и завършения.

Ако можеше да отидеш на всяко място на планетата, кое би избрал?

Това е занимателен въпрос, който да зададете на някого, който желаете да опознаете повече, защото съгласно специалистите е добре да познавате възприятието му за премеждие. Разберете дали това е пътешестване, в което бихте имали интерес да се включите. Можете също да зададете спомагателни въпроси за това по какъв начин обича да пътува и какво би направил, когато стигне. Никога не подценявайте смисъла на съвместимостта при пътешестване, в случай че се интересувате да превърнете тази обич в нещо по-сериозно.

Кой е най-близкият ти човек?

Да знаете на кого сътрудникът ви най-вече разчита е от значително значение. Това е необикновен метод да разберете кой е значим в живота на този човек и кого държи покрай себе си. Майка му ли е? Най-добрият у другар? Или някогашната му? Има разлика, нали…

Какви са задачите ти в живота?

С този въпрос освен ще надникнете в евентуалното бъдеще на вашия обичан, само че можете да видите дали задачите му са реалистични и дали прави нещата, които би трябвало, с цел да ги реализира. Може пък и той просто да е идеалист, който имат изцяло невъзможни проекти за живота си и няма концепция по какъв начин да ги реализира. Дори в началния стадий от връзката ви си коства да помислите за дълготрайна съгласуемост и дали задачите ви в живота са в синхрон.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР