Брендън Стийл благодари на Фил Микелсън за неговия момент на

...
Брендън Стийл благодари на Фил Микелсън за неговия момент на
Коментари Харесай

Фил Микелсън показва класа и лидерство в определянето на момента на LIV Golf въпреки личните неволи

Брендън Стийл благодари на Фил Микелсън за неговия миг на пробив в LIV Golf, откакто завоюва първата си победа в турнето за разединение през уикенда.

Американецът, на 41 година, имаше безапелационна преднина в The Grange Golf Club в Аделаида, Австралия, насочвайки се към финалния кръг. Усилие от четири под номинала в неделя беше задоволително положително, с цел да удържи някогашния първенец на Open Louis Oosthuizen с един удар.

Стийл, троент победител в PGA Tour, преди да се причисли към LIV предходната година, претендира за най-високата в кариерата си заплата от £3,2 милиона, само че той бързо пренасочи похвалата към капитана на тима на HyFlyers Микелсън за роля, която изигра в подобряването освен на играта на Стийл, само че и на манталитета му.

„ (Микелсън) беше като, по какъв начин се чувстваш? Какво си мислиш? “ сподели Стийл след огромната победа в неделя. „ Казах, „ Е, в случай че мога да играя свободно, както направих през последните няколко дни, усещам, че ще имам добър късмет “. Той сподели: „ Това е стр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР