Участниците в една връзка често си задават въпроса колко време

...
Участниците в една връзка често си задават въпроса колко време
Коментари Харесай

5 въпроса, с които да си отговорите колко време трябва да прекарвате с партньора

Участниците в една връзка постоянно си задават въпроса какъв брой време е добре да бъдат до колегата си. Дали няма да си омръзнат прекомерно рано, в случай че са непрекъснато дружно, или пък в случай че не се виждат постоянно, това няма да унищожи връзката им. Истината е, че нещата са доста самостоятелно.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

За да разберете какъв брой време би трябвало да прекарват двойките дружно, по-конкретно вие и вашият сътрудник, има някои въпроси, които може да си зададете и да обсъдите дружно.

Както казахме, всяка двойка е друга – от желанията до потребностите. Изглежда, че по-новите двойки и дългогодишните двойки имат разнообразни показа за това какъв брой време е уместно да прекарват дружно. За множеството нови двойки обаче нямат самообладание да прекарат колкото се може повече време дружно. Всичко това е обвързвано с оня интервал на меден месец, който притегля хората дружно и ги привързва още повече един към различен. Разбира се, това не трае постоянно, само че през първите няколко седмици и месеци евентуално ще прекарвате повече време дружно, в сравнение с в случай че мине малко повече време.

По тази причина, в случай че сте в дълготрайна връзка, не гледайте обратно към предходните дни и не се чудете какъв брой време сте прекарвали дружно тогава и дали в този момент нещо не е наред с вашите връзки. Това е естествен и натурален цикъл.

Дадохме ви няколко хрумвания, към които да се стремите, само че още веднъж, не всички двойки са идентични. Някои от тях доста повече време прекарват разграничени, някои двойки живеят надалеч една от друга и употребяват видеоразговори за срещи, а някои избират да прекарват доста повече време дружно.

 какъв брой партньори; какъв брой време 5 въпроса, с които да си отговорите какъв брой време би трябвало да прекарвате с колегата

Така че, когато изработвате личната си „ щастлива среда “, вземете поради тези въпроси и точки, а не се чудете прекомерно доста какъв брой време прекарвате дружно.

Какъв вид двойка сте вие?

Най-щастливи ли сте, когато сте дружно, просто се излежавате и изпълнявате задания? Или предпочитате да прекарвате времето си дружно на планувани срещи? Или пък обичате да наваксвате с телефонно позвъняване в края на деня? Къде се чувствате добре? Харесва ли ви да се разделяте, тъй като по този начин времето, което прекарвате дружно, придобива по-голямо значение? Това са неща, за които би трябвало да поговорите и да решите дружно. Ако намерите отговор на тези въпроси, ще ви стане ясно какъв брой време би трябвало да бъдете един до различен.

 

 

Какви сте поотделно?

Това е нещо, което би трябвало да обмислите вътрешно. Обичате ли да прекарвате времето си уединено? Имате ли потребност от мързелива вечер в гледане на телевизия един път седмично? Или пък ви доставя наслаждение да сте към колегата си? Ако сте доста самостоятелни, може би се наслаждавате на времето си за себе си и имате потребност от това. Но други обичат да зависят от другите и да имат хора, които зависят от тях. За тях въпросът какъв брой време е добре да са до половинката си не съществува.  Те просто знаят, че не могат без него.

 краткотрайната раздяла; какъв брой време 5 въпроса, с които да си отговорите какъв брой време би трябвало да прекарвате с колегата

Обичате ли да оставате сами?

Ако сте човек, който обича да прекарва времето си самичък, и прекарате една седмица с някого, с който се срещате, без значение какъв брой доста го харесвате, ще ви се прииска да прекарате един ленив уикенд сами. В подобен случай прекомерно многото време дружно може да ви направи претрупани. Ако това ви наподобява, може би би трябвало да помислите какъв брой време значи прекалено много за вас.

Лесно ли се чувствате претрупани или задушени?

Някои хора могат да се почувстват претрупани, в случай че нещата се развиват прекомерно бързо или станат прекомерно съществени прекомерно бързо. Това може да е доста, с цел да се адаптирате към него. И нормално това се случва, когато прекарвате огромна част от времето си с колегата си. Помислете какъв брой време отделяте на половинката и с какви занимания е запълнено то. Това би означавало, че като двойка не би трябвало да прекарвате цялото си време дружно. Да се отдръпнете, с цел да не се разделите може да се окаже здравословно в тази ситуация.

 

 

Обичате ли доста внимание?

Вие сте човек, който се храни с това, че е към другите? Или пък обичате постоянно да има някой, с който да разговаряте и да вършиме нещо дружно? Ако е по този начин, като двойка би трябвало да прекарвате свободното си време дружно. Може би не е належащо да ходите на фешън срещи, а просто да вършиме ежедневни неща дружно, което би било най-добре за вас.

Отговаряйки си на тези въпроси, ще разберете по-лесно какъв брой време ви е належащо, с цел да прекарвате с колегата си. И тук не става въпрос за това дали го обичате или не, а за хората, които сте и какви потребности имате.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР