Май – ласкав месец за всички зодии.Май е ласкав и

...
Май – ласкав месец за всички зодии.Май е ласкав и
Коментари Харесай

Май – ласкав месец за всички зодии


Май – вежлив месец за всички зодии.

Май е вежлив и добър месец за всеки един зодиакален знак по волята на небесното нареждане, настояват астролозите и, несъмнено, незабавно вършат ангажименти и броят изключения.

Така един от главните аспекти в астрологичната карта през май е покровителството на Венера – планетата на хубостта и любовта, само че също и на парите и консервативността. По тази логичност този месец значително е привързан със знака на Телеца. Именно за този месец звездите дават обещание най-благоприятния интервал в персоналните връзки през годината за всички знаци – ще има опция за подсилване на връзката или за намиране на нова и по-стабилна, а също за намиране на физическа и психическа естетика. Трябва да се напомни обаче, че знакът Телец не обича много-много смяната, дори в противен случай – главната му характерност е обвързвана с надеждността и стабилността.

Звездите са изключително благосклонни през настъпващия май към Девите и Козирозите и в по-малка степен към Раците и Рибите. Планетата на дейното деяние Марс през целия месец е в знака на Овена, което дава сила за реализиране на задачите. На първо място това се отнася за трите знака от детайла на огъня – Овен, Лъв и Стрелец. Водолеите и Близнаците също би трябвало да усетят забележима поддръжка във всички инициативи.

От 20 май Слънцето минава в знака на Близнаци. Настъпва интервал на сполучлива интелектуална

активност, на образование, опция за настоятелен командировки и подписване на нови преференциални покупко-продажби.

Положително въздействие ще виждат родените под знаците на Везни и Водолей.

Така цялата триада на детайла въздух е тук с позитивни упования от май.

Астролози с опитност и типичната за тях загадъчност споделят, че през май е добър интервал за всички знаци, само че най-много за триадата на огъня – Лъв, Овен и ненапълно Стрелец.

Според тези схващания май ще бъде доста сполучлив за Лъвовете във всички области на живота и шансът ще бъде на тяхна страна.

Лъвските харизма, убеденост и качества за изпъкване ще дадат на представителите на зодията
благоприятни условия да изразят себе си и да завладеят всички и всичко.
Основното е Лъвовете да не изтърван птицата на щастието и да не се самозамайват от величието, хубостта, мозъка си и така нататък
А и правилото е, че Господ дава,
само че в кошара не вкарва, и единствено от съответния Лъв зависи за какво и по какъв начин ще осъществя опциите си през настъпващия май, с цел да не избяга шансът от рамото му.

Що се отнася до финансите, то (може би както винаги) най-облагодетелстван е господарят на месец

май – зодия Телец. Тук може да се добави и зодия Близнаци, която също взима своя дял от по този начин

ласкавия за нея месец май.

През май звездите предвещават позитивни благоприятни условия за развиване в областта на финансите навръх тези две зодии, на хората, родени под знака на Телец и под знака на Близнаци.

Първата половина на месеца се дефинира като удобна за Телците,

предоставяйки освен благоприятни условия за кариерно израстване и покачване,

само че и за същинска агресия в областта на финансите.

И всичко това с помощта на Юпитер, планетата на експанзията и благосъстоянието,

която навлиза в знака на Телеца и дава обещание на представителите на зодията доста приятни моменти през този интервал.

Енергията на детайла земя ще е в разгара си и всичко ще се подреди по най-хубавия вероятен метод, предсказват астролозите.
Всички пътища ще бъдат отворени за Телеца.
Но и тук има едно „ само че “ – най-важното е суетата и гордостта да не им изиграят жестока смешка. Както се споделя, да не си вирят прекомерно доста носа, а да проявят примирение и почитание, изключително към предците и по-възрастните.

Получава се същинска делба на силите през месеца – първите 25 дни са за Телец, останалите пет са за Близнаци във финансовата сфера.

Така през втората половина на май, само че най-много в последната петдневка, започвайки от 26-и, ориста ще бъде все по-силно благосклонна към Близнаци.

Юпитер им е подготвил доста изненади с прелестен в множеството случаи темперамент. Ако се има вяра на небесното разположение на планетите и звездите, то парите при Близнаци ще идват от правене на неща, които харесват и от които получават наслаждение. Освен това има и още един аспект за Близнаци в тези последни пет дни на май.

Тяхното занимание или някаква друга пристрастеност, с изключение на да им носи наслаждение, има възможност да им донесе и парични доходи.

Основното нещо тук е Близнаците да се концентрират и да работят съгласно ясно формиран проект, като не би трябвало да се отклоняват от задачите си.
А въпреки всичко по генерална астрологична характерност
това е доста мъчно тъкмо за родените под знака на зодия Близнаци.

Както нагоре бе маркирано, през май любовта и изобщо връзките са добре засилени от мощта на Венера. Но тук се открояват няколко зодии, които имат най-голямо любовно облагодетелстване от силата на небесата – Скорпион, Риби и Стрелец.

Та съгласно тези схващания Вселената през май ще даде на Скорпионите доста благоприятни условия да уредят и подобрят персоналния си живот.
Има солидни майски благоприятни условия Скорпионите
да срещнат сродната си душа или да изградят хармонична връзка в действителен към този момент съюз. Но значително всичко ще зависи от самите Скорпиони, а както знаем при тази зодия настроенията и желанията са променлива големина.

А за енергичните и прочувствени Стрелци, които имат удивителната дарба постоянно да губят главата си от обич и напряко да летят в облаците от най-леката усмивка насреща, май носи приятна изненада. Тя се появява за тях най-много през втората половина на месеца, когато се ускорява предопределената от небесата опция да срещнат огромната обич, както има съществени шансове да изградят съществени дълготрайни връзки. Прекрасно време и за стабилизиране на съществуващи сега връзки и за възобновяване на пристрастеността в остарели. Въобще този месец всичко е обич, най-малко за Стрелците. Основното нещо през този интервал е да не се проявят като несериозни и да насочат цялата си сила в тази област от живота си.

Що се отнася до Рибите, то май е подготвил за тях доста сантиментални изненади, даже на минимум ниво. Вълната от усеща и любовни страсти напряко ще покрие напълно Рибите. Луната ще подчертае цялата дълбочина на възприятията в Рибите, които са надарени с по-голяма от другите зодии емоционалност и сензитивност. А съответно през май Венера ще подчертае сексуалността и ще добави самочувствие. И това важи най-много за дамите Риби, които имат опция да завладеят мислите и възприятията на всеки мъж край тях. Но както и други пъти се е казвало, въпреки всичко стоенето на едно място и въздишането работа не правят, би трябвало деяние и в този момент е идеалният миг да се подчертае особеността на Риби, която ще се хареса на индивида насреща.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР