Всяка любовна връзка или брак преминават през проблеми. Именно трудните ситуации

...
Всяка любовна връзка или брак преминават през проблеми.
Именно трудните ситуации
Коментари Харесай

Три грешки рушат връзката и брака, не ги допускайте

Всяка любовна връзка или брак минават през проблеми.
Именно сложните обстановки и това по какъв начин се държим един към различен с колегата ни е тест за това дали ще устоят взаимоотношенията ни и дали ще се усещаме щастливи в тях. Любовта се нуждае от всекидневно внимание, с цел да продължи, тъй като има три значими неточности, които в случай че се позволяват, могат да доведат до разпадането ѝ.
Вижте кои са. 

Неглижиране на споровете
Много хора считат, че спорът просто ще изчезне, в случай че го пренебрегват. Казват си, че нещото е дреболия, за която не трябва да се стига до скандал. Вярват, че щом нещата са утихнали, няма потребност да разпалваме още веднъж огъня. Разбира се, значимо е да позволяваме противоречивите обстановки с обичания човек с мирна и градивна връзка, не с кавги. За жал, по-късно има и други обстановки, в които някой си премълчава, само че вътре в себе си натрупва яд, отчаяние. Точно тези неща лека-полека стартират да саботират любовната връзка или брака. Несподелянето на това по какъв начин се усещаме от дадена обстановка, неработенето върху проблемите, водят до липса на фамилиарност, а разногласията с времето стават все по-нараняващи един за различен.

Обвиняване на колегата за казуса
В една връзка и брак всеки позволява неточности. Нещата биха били по-добри, в случай че променим отрицателното си държание, не повтаряме грешките си още веднъж и още веднъж, нали? Въпросът е какво стимулира хората да се трансформират? Когато критикувате колегата си за държанието му или той подлага на критика вас, даже и да основава проблем, по какъв начин мислите, че му се отразява? За да отговорите на този въпрос, помислете по какъв начин се чувствате, когато ви подлага на критика? Има огромно значение за това по какъв начин реагираме в обстановки, в които сме ядосани, в обстановки, в които половинката ни е позволила неволна неточност или пък не е приела думите ни съществено. В моменти на спор доста постоянно се случва да бъде напомнено за остаряла неточност на обичания човек, даже и тя да няма общо с актуалната обстановка. Или пък да кажем „ Ето, в случай че беше направил/а това или това, нямаше да се случи. “. Това незабавно кара другия да се усеща зле или пък ние, в случай че сме в неговата позиция и несъмнено не е мотивиращо, в случай че в действителност сме отговорни, а в случай че ни упрекват без причина, то това носи мощно отчаяние и може да е причина за прочувствено отдалечаване от колегата. 

Опитвате се да спечелите спор
Или вие, или сътрудникът ви. Още един унищожителен табиет за всяка любовна връзка или брак. Кой какво печели? Това да се накарате един различен да се чувствате отговорни, зле... Едната от двете страни даже да победи, когато знае, че не е права... Тогава си припомнете за това възприятие, когато и двамата сте толкоз синхронизирани, наслаждавайки се на компанията на другия. Е, в случай че обстановката не го постанова и в действителност няма по какъв начин да докажете правотата си, в случай че ви е толкоз значимо, водете спор. Но има толкоз други безумни обстановки, в които всеки има свое мнение по даден въпрос, че държи доста той да надделее. Именно тези моменти ни отдалечават и основават чувство за отчаяние, тъй като те ще се повтарят още веднъж и още веднъж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР