Всяка жена се интересува от външния си вид, независимо от

...
Всяка жена се интересува от външния си вид, независимо от
Коментари Харесай

Отнема само секунди: С този метод ще изглеждате с поне 10 години по-млади

Всяка жена се интересува от външния си тип, без значение от това на какъв брой години е и подмладяването е нещо, което звучи изключително примамливо. Един от главните признаци за това, че възрастта напредва е положението на кожата. То зависи от редица фактори, само че е реалност, че с придвижване на годините се образуват бръчки и кожата се отпуска.
Разбира се, когато имаме верен режим на хранене, употребяваме кремове и маски и се консултираме постоянно с козметик, кожата ни ще резервира качествата и свойствата си по-дълго време. Но от време на време ни е належащо бързо прикриване на бръчиците или отпусната кожа, изключително тази, която е в региона на шията и деколтето.

Днес ви представяме един доста елементарен трик, с който можем бързо и елементарно да скрием следите от възрастта си и да облечем публична рокля с деколте без да се тормозим за това, че ще се вижда отпусната кожа или бръчки. Този трик се употребява от доста дами, а до него прибягват и редица холивудски звезди. Това, което ни е належащо, е най-обикновено тиксо.
ПЪРВАТА СТЪПКА Е ДА ВЪРЖЕМ КОСАТА СИ НА ВИСОКО, ЗА ДА НЕ ЗАХВАНЕМ И НЕЯ.
След това захващаме кажата си зад врата и я придърпваме. По този метод кожата начело на шията и деколтето ще се изглади и ще наподобява като че ли в никакъв случай не е имало бръчки по нея. След това взимаме тиксото и залепяме кожата откъм гърба, както е показано на фотографията.

Пускаме косата си и никой няма да разбере, че сме приложили някакъв трик, с цел да изглеждаме толкоз подмладени. Разбира се, този трик е единствено краткотрайно решение и то за незабавни случаи. За да подобрим положението и външния тип на кожата си дълготрайно би трябвало да се консултираме с козметик и да съблюдаваме напътствията му, с цел да се възползваме от подмладяването дълготрайно.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР