Всяка жена притежава куп недостатъци, които единствено я правят по-привлекателна

...
Всяка жена притежава куп недостатъци, които единствено я правят по-привлекателна
Коментари Харесай

Мъжете обожават тези 7 женски недостатъка

Всяка жена има куп дефекти, които само я вършат по-привлекателна за мъжете. Ето кои са минусите, които вашият обичан обожава, а вие даже не допускате за това.
1. Мързел, само че не прекален
Да измиете всички чинии след вечеря, да подредите кухнята, да изгладите цялото спално долни дрехи, до момента в който обичаният ви лежи на дива и гледа футбол - евентуално тази обстановка ви е позната до болежка. Старанието на всяка стопанка домът да е постоянно чист и спретнат е нещо ужасно. И навръх това са ни учили нашите майки. Но всичко би трябвало да е умерено. И в случай че прекарате половината от деня до брачна половинка си пред телевизионния екран, няма да пристигна краят на света. Но рационалният мързел просто ще добави щипка женски сексапил, който в допълнение ще впечатли мъжа ви.
2. Лека немарливост
Момичето постоянно би трябвало да е спретнато - тази истина е неизменима част от живота ни още от детството. Гледайки холивудските хубавици, ние сме изцяло уверени, че даже вкъщи би трябвало да изглеждаме съвършено. Изненадващо, само че тази идеалност основава един тип отчуждение сред сътрудниците. И назад, в случай че сте с повърхностно рошава коса, не се гримирате вкъщи и носите сладка тениска, това ще накара обичания да ви желае още повече.
3. Лекомислие
Много хора неправилно имат вяра, че положителната майка, държанка и брачна половинка би трябвало да има съществено отношение към живота. Ежедневните грижи за дома и децата, финансовите проблеми, служебните задължения изискват от дамата да може да се концентрира, да систематизира съществуващите проблеми и да сформира проект за тяхното разрешаване. Прекалената съвестност прави брачната половинка непоколебим преподавател и назад - лекомислието трансформира даже най-строгите съпруги в сладки момчета. А последните са като магнит за мъжете.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР