Всяка жена поне веднъж в живота си е казвала на

...
Всяка жена поне веднъж в живота си е казвала на
Коментари Харесай

Доказано: Мъжете не разбират жените

Всяка жена най-малко един път в живота си е казвала на мъж „ ти просто не ме разбираш “, „ в действителност мъжете сте от Марс, а дамите сме от Венера “ и „ очевидно приказваме на разнообразни езици “.

Сега обаче учени потвърдиха достоверността на тези думи или че мъжете са безусловно неспособни да разтълкуват женските страсти. Според техните открития представителите на мощния пол не схващат какво им казвате с очи, не могат и да разгадаят какво чувствате по лицето ви.

За сметка на това господата са доста положителни, когато би трябвало да видят предложенията за секс. Те съвсем в никакъв случай не изпускат флирт или намек за любовни милувки, само че всичко останало наподобява е прекомерно комплицирано за тях.

Друго скорошно изследване пък откри, че дамите могат да отгатнат дали един мъж е правилен или податлив на невярност, единствено като следят чертите на лицето му. Това открили австралийски учени, които предиздвикали участниците в опита им да прегледат 200 фотографии и да предположат кои от хората на тях са склонни на невярност, като авансово провели изявленията с фотографираните.

Оказало се, че съвсем всички участнички познали кои са прелюбодейците. Мъжете от своя страна се провалили и не съумели да отделят погрешните дами от тези, на които може да се има доверие.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР