Всяка жена, която се е подлагала на диети, знае -

...
Всяка жена, която се е подлагала на диети, знае -
Коментари Харесай

Веганство и тренировки накараха Бояна Генова да легне под скалпела! Красавицата се тунингова

Всяка жена, която се е подлагала на диети, знае - постоянно се отслабва първо от гърдите. Това основава много проблеми - постанова се да се купува ново долни дрехи, от време на време пада и самочувствието. И колкото повече килограми смъква една жена, толкоз повече пада обиколката на бюста. 

Виж още: Михаела Филева от първо лице: За любовта, Стефан, грешките и диетите

Именно това наложи слагането на силикон при реалити звездата Бояна Генова, която отиде до Турция за задачата. В поредност от въпроси и отговори на почитатели в Instagram актрисата от " София Ден и нощ " и участничка в първия сезон на " Игри на волята " показа, че към този момент е по-добре, само че първите 2-3 дни след интервенцията са били същински тежки за нея. Въпреки че даже и след тях не съумяла да се обслужва сама. 

Виж още: Когато Андреа беше единствено Теодора и беше на 15 година: Певицата на ретро вълна, Преслава ахна

Бояна Генова показа, че е имала хубави естествени гърди, само че от 2 година насам ги " няма ". Причината за това са усилените тренировки и изключително фактът, че тя стана веган. Инфлуенсърката споделя, че точно това се случвало, когато един човек спре с месото и млечните артикули. 

Виж още: Кали е възмутена: " Храната у нас е ужасна. В България ядем най-некачественото "

Реалити звездата показва и друго - съвсем няма състезателка, отишла на Мис Бикини, която да е без силикон. Дали Генова има упоритостите да се яви на конкура, не излиза наяве, само че пък по думите ѝ ниският % подкожни мазнини " върви " ръка за ръка със скромната обиколка на бюста.

Изображение: https://www.instagram.com/boyanagenova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР