Всяка жена има своята индивидуална красота,но е доказано, че жените

...
Всяка жена има своята индивидуална красота,но е доказано, че жените
Коментари Харесай

Как се държи всяка женска зодия, когато има връзка

Всяка жена има своята самостоятелна хубост,но е потвърдено, че дамите от другите зодии имат разнообразни характерности, общи за всяка дама, родена под съответната зодия.
Ето какво е да излизате с всяка от 12-те дами в зодиака.
Овен
Желаейки да реализират великолепие освен в кариерата си, само че и в персоналния си живот, една жена от Овен ще бъде търпелива да чака идеалния си сътрудник и няма да се отдаде незабавно на нещо съществено, до момента в който не е сигурна, че мъжът до нея си заслужава.
Телец
Жената Телец е заземена, виновна и търпелива. Тя мисли дълготрайно с колегата си. С нея нещата не се случват бързо. Трябва да демонстрирате цялостна отдаденост към нея, без да я принуждавате да реши. Любовта е муден развой, в който тя се движи постепенно и взима решение, когато е подготвена.
Близнаци
Много е елементарно за дамата Близнаци да очарова хората, а флиртуването е втора природа за нея. Бъдете готови за малко съревнование, до момента в който имате очи. Тя ще има група почитатели когато и да е. Нейният сексапил и духовитост са неудържим и необикновено секси. Тя може да накара другите да я задържат вниманието си върху нея. И тя обича да приказва. МНОГО. Бъдете подготвени за доста разказвания на истории и на първо място за доста смях.
Рак
Дълбоко интуитивната жена-рак е доста настроена към страстите си, както и към другите. Може да ви бъде мъчно да я опознаете първоначално, само че това е единствено да покаже, че тя е комплицирана натура. Това е по този начин, тъй като тя е надълбоко прочувствена и сензитивна. Като воден знак, тя се ръководи от нейните усеща и се управлява от сърцето си.
Лъв
Наистина не е изненадващо, в случай че в даден миг осъзнаете, че сте привлечени от жена от Лъв. Тя е огън, самоуверена и очарователна. Тя е една от най-щедрите знаци и обича да дава повече, в сравнение с да получава. Единственото нещо, което тя желае повече от всичко, е възхищението, отдадеността и оценяването.
Дева
На пръв взор „ хладното момиче “ Дева може да се изключи от света, защото е родена с някои доста съществено предпазени високи стени. Отделете малко време. Подходете с нараснало внимание. Ще видите, че зад тази хладна осанка се крие жена, която си коства да опознаете.
Везни
Жената на Везни е спокойна със себе си във всички сфери на живота. Тя е доста обществена и диалогът с нея постоянно е комфортен и елементарен. Не се заблуждавайте от нейното равнище на лекост, тези дами обичат да усещат, че управляват нещата. Не поставяйте прекомерно огромен напън първоначално или тя ще сложи спирачките по-бързо, в сравнение с можете да си визиите. Времето е всичко. Оставете я да се любува на нейната колебливост за известно време, ще си коства, когато реши да рискува с вас.
Скорпион
Най-загадъчната от зодиакалните знаци, съблазнителната жена от Скорпион е тази, в която ще се влюбите и ще я завладеете, само че и тази, която в никакъв случай няма да опознаете. Не става въпрос единствено за съблазън. Има нещо съвсем рисково в нея, нещо, към което сте привлечени, без да можете да го опишете.
Стрелец
Забавна и закачлива. С възприятие за комизъм. Социална. Любопитна. Енергична. Много енергична. Ще ви би трябвало доста устойчивост, с цел да се оправи с дамата Стрелец. Никога няма да ви омръзне. Но може да се окажете изтощени в даден миг. Изучаването на нови неща е от значително значение за нея. Такива са и новите прекарвания. Бъдете подготвени за пътуването на живота си.
Козирог
Тази дама е амбициозна и целеустремена, знае по какъв начин да се грижи за себе си. Ще ви отнеме време, с цел да счупи стените ѝ и въпреки да наподобява студена, тя е всичко друго. Ще би трябвало да копаете по-дълбоко, с цел да видите какво носи тя, само че гледката сигурно ще ви хареса.
Водолей
Жената Водолей нарушава всички обичаи, тъй че не очаквайте нещо типично от нея. Тя е определението за ексцентрик. Разговорът в никакъв случай няма да бъде отегчителен с нея. Тя е вълнуваща и непредсказуема да бъде в близост. Жената Водолей се нуждае от непрекъсната стимулация. Ще би трябвало да я държите на пръстите си и да я забавлявате. Тя обича да се откроява от тълпата, ще би трябвало да извършите нещо по-различно, с цел да привлечете вниманието ѝ.
Риби
Проницателна и замислена. Малко е мъчно да стигнете до ядрото на комплицираната жена Риби. Тя е най-състрадателната на зодиакалните знаци и може да усеща доста надълбоко. Тя може да ви изпита, преди да излезе с вас и да каже какво желае или по какъв начин се усеща.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР