Всяка жена е минавала през този кошмар поне веднъж в

...
Всяка жена е минавала през този кошмар поне веднъж в
Коментари Харесай

Трик, който ще ви помогне да свалите излишните килограми… и не само

Всяка жена е минавала през този призрачен сън най-малко един път в живота си. Качвате се на кантара, а от там ви гледат последните 2-3 непотребни кг, които по този начин и не желаят да си отидат.
Започвате да мислите на каква диета да се подложите, само че всяка, която пробвате не дава мечтаните резултати. Особено напролет това може да бъде доста огромен проблем за всяка жена, която желае да наподобява зашеметяващо на плажа. Но какво да вършиме?

Вечеряйте по-рано
Ако нормално вечеряте сред 7 и 8, пробвайте да промените това с час по-рано. Започнете да вечеряте сред 6 и 7 и ще забележите разликата неотложно. В първите дни от това предизвикателство може би ще се чувствате необичайно, ще огладнявате в 8 или 9, само че и за това има решение.
Вместо да прибягвате до снаксове или други храни, изпийте чаша билков чай. Опитайте се да се разсеете от глада и си поставете за цел вечерята да е последното ви ястие за деня. Това ще повлияе освен на тежестта ви!
Как въздейства ранната вечеря?
Когато вечеряте по-рано, тялото ви има повече време да преработи храната преди да заспите. Това значи, че тялото ви няма да натрупа непотребни мазнини. От друга страна, ранната вечеря ще ви помогне да спите по-дълбоко и да заспивате по-лесно. Тъй като храната ще е към този момент модифицирана, нищо няма да ви тежи когато си легнете и ще спите по-спокойно.
Още след първата седмица тялото ви ще стартира да привиква с ранната вечеря и няма да ви се прииска да нападнете хладилника преди лягане. Опитайте!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР