Всяка година ROCA, световен лидер в дизайна и производството на

...
Всяка година ROCA, световен лидер в дизайна и производството на
Коментари Харесай

Април идва със специални оферти с дизайнерски продукти за баня от ROCA

Всяка година ROCA, международен водач в дизайна и производството на санитарни произведения, предлага нови дизайнерски линии с сбирки за баня, все по-усъвършенствани артикули и новаторски материали, нови функционалности.

Сред новите оферти с марката ROCA за 2022 година са смарт-продукти, порцеланови произведения, смесители и аксесоари в стилни цветове, софтуерни произведения, които в същото време се отличават с лесна апаратура и поддръжка. Месец Април, обаче, ще зарадва тези, които са възнамерявали пролетен ремонт на банята, на единствено с артикули с нов и впечатляващ дизайн, само че и със специфични промо цени както на произведения от високия дизайнерски сегмент, по този начин и с бюджетни оферти от смесители, умивалници за баня, душове и тоалетни.



Специалните оферти на ROCA и тази пролет включват промо-пакети с атрактивни цени, които за улеснение на клиента оферират всички нужни съставни елементи за монтажа на една вградена система за душ или конзолна тоалетна, да вземем за пример. Актуални решения за душ зоната са комплектите с вградени смесители, на цени започващи от 476 лева с Данък добавена стойност.



В крайник с последните трендове в дизайна на банята е комплект с вграден смесител Naia и тънка, железна душ пита с размер XL, в цвят титаново черно, с финиш Everlux® - извънредно покритие от ROCA, извънредно стабилно на надраскване, химикали и почистващи препарати, което придава изискан и самостоятелен темперамент на банята.

Душ колоните на ROCA се оферират с спомагателни, практични функционалности, като регулируема височина и въртяща се душ глава, за по-голямо улеснение на всички в семейството. Сред промо офертите може да откриете колони с огромна горна пита и ръчен душ с няколко функционалности, чиито цени стартират от 299 лева с Данък добавена стойност.



Термостатичните смесители и душ колони на ROCA залагат на новаторски технологии и демонстрират отлични характерности: достигането до авансово заложената температура става извънредно бързо – за по-малко от 3 секунди, след което смесителят поддържа тази температура непрекъсната. Пестене на вода и попречване неволното повишаване на температурата са единствено част от преимуществата на термостатичните смесители на ROCA.


Сред най-търсените и практични решения за баня от ROCA са промо комплектите от конструкция с вградено казанче, бутон по желание и стенна тоалетна със седалка и похлупак, чиито цени стартират от 374 лева с Данък добавена стойност.
Все по-търсени от клиентите са комплектите с Rimless тоалетни, които обезпечат оптималната хигиена и улесняват почистването. Вътрешната повърхнина на тези тоалетни е с равномерен силует, без ръбове и скрити елементи, където може да се натрупа нечистотия. Препоръчва се комбинирането им със седалки от Supralit® - новаторски материал, извънредно здрав и резистентен, с антибактериални свойства.

Голямо улеснение оферират вградените казанчета на структурите ROCA, които са част от промо комплектите с конзолни тоалетни. Техният размер може да се контролира на няколко степени, в това число 4/2 литра. Водният дебит и налягането на водата от казанчето са съобразени с геометрията на стенните римлес тоалетни, тъй че да обезпечат чудесно измиване, без напръскване с вода отвън тоалетната. Казанчетата са извънредно безшумни, подсигуряват най-малко 200 хиляди цикъла на отмиване, а структурите устоят на статично натоварване от 400 кг.

Финалният акцент в комплектите конструкция с вградено казанче и окачена тоалетна са надеждните механични бутони, като всеки клиент може да направи своя избор сред 7 разнообразни разновидността на дизайн и цвят - с покрития хром-гланц, хром-мат, черно мат или композиция от бяло/сиво.


Разбира се, не липсват и решения за бани с типичен дизайн - тоалетните вид „ моноблок “. Ново промо предложение на ROCA за 2022 е компактната тоалетна The GAP SQUARE Rimless, с тънка седалка и похлупак cъс забавено рухване, на цена от 513 лева с Данък добавена стойност.
Друга опция, изключително подобаваща за публични места като заведения за хранене и офиси, е The GAP ROUND Rimless моноблок с тънка седалка и похлупак, със забавено рухване и вграден електронен механизъм ЕМ1 за безконтактно стартиране на водата, на цена от 584 лева с Данък добавена стойност.
За тези, за които комфортът и персоналната хигиена са преди всичко, налице са предложенията със смарт тоалетна - комплект уелнес тоалетна Inspira In-Wash® с вградено казанче Duplо Smart, седалка и похлупак със забавено рухване на цена от 3982 лева с Данък добавена стойност.

При планове с стеснен бюджет, решение за по-добра интимна хигиена може да се реализира с комлектите на ROCA с хигиенични душове, на цени от 207 лева с Данък добавена стойност.

Всички специфични предложения на Roca за ремонт на банята може да разгледате тук:

Ако желаете безвъзмездна професионална консултация, посетете корпоративния шоурум на Рока България на бул. Мария Луиза 16 в София или ни изпратите персонално известие във Фейсбук страницата на Експо Баня София
За контакти: тел. 02/9396090, [email protected]

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР