Всяка една сериозна връзка се гради на честност, доверие, отдаденост,

...
Всяка една сериозна връзка се гради на честност, доверие, отдаденост,
Коментари Харесай

Най-добрите съвместимости между зодиите

Всяка една сериозна връзка се гради на почтеност, доверие, отдаденост, общи ползи, взаимни отстъпки. Когато тези няколко неща участват връзката е обречена на триумф. Доста хора се доверяват на астрологията и дават късмет на хората, с които си пасват съгласно зодията. Ако към момента не сте намерили любовта, макар множеството опити, които са се оказали несполучливи, за какво да не дадете късмет на астрологията и да опитате още един път? Ето и две комбинации от зодии, които си пасват идеално:
1. Овен и Водолей – Водолея е доста пригодим и той елементарно си пасва с обособените зодии. А представителите на зодия Овен за толкоз непоследователни и прочувствени, че Водолея ще ги схваща съвършено и постоянно ще оказват помощ по всевъзможни способи. И в двете зодии бушуват доста мощни страсти и усеща и това ще им помогне да се схванат добре. И двете зодии имат авантюристичен дух, обичат да опитват и в никакъв случай няма да се отегчат един от различен. Винаги работят в екип и са дружно в компликациите. Овенът е знак, който доста постоянно се ядосва и то от нищо, а Водолея доста елементарно го успокоява. Проблемът при тази композиция е, че и двете зодии си мислят, че постоянно са прави. Не разрешават на никого да ги подлага на критика и рядко одобряват съвет от близките. Непременно отстоявайки позицията си, връзката сред тях ще има и компликации от време на време. Друг пороблем е, че Водолея обича да излиза с шумни компании, да се среща с нови хора и да купонясва непрекъснато, а Овена избира спокойствието и уюта на дома.
2. Телец и Рак – връзката сред тях е доста мощна. Те се схващат и постоянно слагат връзката си над всичко останало. Не са ревностни и несъмнено рядко са склонни към невярност. Те правят оценка най-хубавите качества в колегата си. И двете зодии търсят сигурност и мощна обич, за това си пасват. Те нямат потребност от купони и шумни компании, задоволително им е да са дружно, без значение къде. Тяхното семейство е сплотено, щастливо и всичко е префектно подредено в дома им. Те обичат да се глезят, да си купуват нови движимости и да вървят на сантиментални вечери. Обичат да подаряват дарове един на различен и са доста грижовни. Може да възникне спор единствено, когато Телеца стартира да прави нещо по личния си метод, което представителите на зодия Рак несъмнено не понасят. Любовта и на двата знака е доста мощна и много постоянно безконечна, за това връзката сред тях е доста спокойна, свадите за необичайност и двамата постоянно са щастливи и задоволени от компанията на другия.
3. Близнаци и Водолей – и двата зодиакални знака са доста упорити и обичат да реализират нови и нови цели, това ще ги сближи. Те имат потребност от независимостта си и няма да им е проблем да дават независимост на другия. Имат доста мощна интелектуална връзка и доста обичат новите запознанства, което ги събира още повече. И двете зодии обичат приключенията и пътуванията. Представители на тези две зодии доста елементарно ще си паснат и доста бързо ще се опознаят, те са доста спонтанни и обичат да се срещат с нови хора. Водолея има прогресивно мислене и постоянно може да даде съвет на зодия Близнаци, които постоянно умуват и се чудят какво да създадат. Водолеите са доста решителни и постоянно реализират задачите си, а Близнаците мислят прекомерно доста какво да създадат и те по-скоро за доста положителни събеседницни. Връзката им е доста здрава, тъй като се поддържат, имат способността да работят дружно и имат общи ползи и привички. Връзката е хармонична и рядко се срещат кавги, а в случай че има такива то отшумяват доста бързо.
4. Рак и Риби – Те не са спонтанни и първо избират да опознаят другия. Раците се отпускат доста мъчно пред нови хора, до момента в който Рибите са цялостната им диаметралност. Рибите обичат да се забавляват и да дават доста пари, за удоволствия, до момента в който Раците постоянно биха предпочели да си останат у дома и да спестят тези пари. При тях много постоянно има дребни разногласия. Връзката им би могла да бъде мощна и същинска, в случай че и двете страни вършат взаимни отстъпки. И двете зодии не са склонни към невярност, доста са почтени и предани и за нищо на света не биха наранили колегата си. Раците имат непрекъснатата потребност да бъдат глезени, а Рибите обожават да демонстрират обичта си. В тази връзка представителите на зодия Рак постоянно за обгрижвани и ухажвани. Понякога се лимитират да демонстрират своите стремежи и дебелоглав, което в даден миг може да докара до разлъка. Рибите би трябвало да са доста умерени в контактите с Рак, с цел да не се натрапят прекомерно доста и би трябвало внимателно да се опитат да се сближат с тях.
5. Лъв и Стрелец – Комбинацията сред тези две зодии е много забавна и занимателна. И двете са огнени знаци, което подсигурява съвместимостта им изцяло. В тази връзка заниманието е преди всичко, а най-важното - имат си голямо доверие. Честите спорове са подбудени от желанието на Лъва за повече внимание, което Стрелеца не постоянно има желанието да даде. В тези връзки те не зависят един от различен, само че стане ли въпрос за семейство, те наложително би трябвало да се вземат в ръце, тъй като до в този момент не са поемали толкоз огромна отговорност. Те са много огромни оптимисти, изключително във връзка с финансите, което постоянно ги довежда до безпаричие на моменти. Тези мощни и огнени знаци си пасват идеално – оказват помощ си, дават си препоръки и се радват на триумфите на другия, а не си завиждат. Това прави връзката им доста мощна и здрава и тя мъчно би могла да се разпадне поради честите маловажни кавги.
6. Дева и Телец – И двата знака са доста практични и премислят нещата, с цел да ги създадат по точния метод. Те са крепко стъпили на земята и постоянно знаят какво тъкмо желаят да реализират. Много мощни земни знаци сред, които несъмнено може да се породи обич. Те са доста почтени и не са склонни да изневеряват. Доста постоянно сред тези две зодии има търкания, само че почитат изборите и заниманията на половинката си и не се пробват да се трансформират по никакъв метод. Караници сред тях естествено съществуват, само че те са незначителни и няма по какъв начин да ги разделят.
7. Везни и Близнаци -Двата знака си пасват идеално, тъй като си оказват помощ в постигането на задачите, въздушни знаци са, което подсигурява тяхната интелектуална съгласуемост. И Везните, и Близнаците биха предпочели да си замълчат пред това да влязат в спор или да се скарат с някого, което е причина в тази връзка да няма чести кавги. Ако си изградят метод на живот и правила, които да извършват, връзката им ще се резервира дълго време.
8. Скорпион и Рак – и двете зодии са затворени в себе си, доста мъчно демонстрират страстите си и рядко позволяват хора до себе си. Точно поради това се схващат и макар малко сложното начало, връзката им е доста мощна. И за двете зодии преди всичко е фамилията. Те си имат доверие, само че все пак са прекомерно ревностни, което постоянно води до кавги, а от време на време и до разлъка. Доста постоянно бурните страсти, които изпитват, им пречат да взимат рационални решения. Ако вършат взаимни отстъпки и си дадат един на различен, връзката им може да издържи много дълго време и да е основана на същински усеща.
9. Стрелец и Овен – Има доста мощно съгласие в тази връзка. И двата знака дават независимост на половинката си и не се лимитират по никакъв метод. Те не разрешават на никакви проблеми и спънки да ги спрат да бъдат дружно. Когато стане въпрос за семейство, нещата стават една концепция по-сложни, само че и това за тях не е задоволително огромен проблем, с цел да се стигне до разлъка. Въпреки че и двете зодии са родени водачи във връзката им никой от двамата не се бори за водачеството, а взимат решенията дружно, без да подценяват нечие мнение.
10. Козирог и Телец – Тези две зодии несъмнено доста си отиват. Те са доста любвеобвилни един към различен и постоянно демонстрират любовта си и на обществени места. Отношенията сред тези два зодиакални знака нормално са съществени и те много прибързват с проектите за семейство и общо бъдеще. Не са фенове на купоните, даже биха предпочели да си стоят вкъщи, пред това да излязат да се забавляват. Те обичат да си подаряват и да одобряват дарове, тъй като двете зодии са земни и доста обичат материалните неща. Връзката им може да е малко по-скучна, само че в нея много рядко се стига до кавги и разногласия.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР