Всяка една дама е попадала в ситуация, в която косата

...
Всяка една дама е попадала в ситуация, в която косата
Коментари Харесай

Съвет от известен фризьор: Ако нямате време да измиете косата си, просто направете това

Всяка една дама е попадала в обстановка, в която косата й е мръсна, а времето – ъгъл. В такива моменти напълно не трябва да изпадате в суматоха, защото съществуват няколко трика, с помощта на които прическата ви ще наподобява безупречно с минимални старания.

Днес ще споделим препоръките на прочут коафьор, които съумяха да успокоят представителките на нежния пол и да ги избавят от непотребните терзания.

Ето какво би трябвало да извършите, в случай че косата ви е мръсна и нямате време да я измиете:

• Сплетете косата на плитка

Доказано тази прическа прикрива всевъзможни недостатъци. Можете да сплетете косата на елементарна плитка или рибена кост. Всичко зависи от въображението ви и това доколко умеете да си вършиме прически.

• Сух шампоан

Всяка една жена има флакон със изсъхнал шампоан, който е и неин правилен другар. Нужно е единствено да впръскате в корените и да оставите за няколко минути, до момента в който попие омазняването. След това разрошете с пръсти и оформете мечтаната прическа. Бързо, елементарно и потвърдено избавя ситуацията.

• Използвайте аксесоар за коса

Още един трик, с помощта на който даже можете да изпъкнете измежду останалите. Винаги дръжте по няколко шалчета за коса в шкафа с аксесоари. Омотайте ги усърдно към косата и сами ще се уверите, че едно такова допълнение ще придаде още повече искра на цялостната ви визия.

• Намокрете част от косата си

Ако нямате 30 минути, с цел да измиете косата, направете го по лесния метод. Овлажнете единствено част от нея. Не е належащо да влизате под душа. Тази процедура даже е най-добре да се направи под мивката в банята. Изсушете намокрената коса и незабавно ще усетите позитивната смяна. Да, няма да е съвършена, само че пък и не ще бъде потресаващо зле.

• Бебешка пудра

Майките ще са извънредно удовлетворени като прочетат това. Бебешката пудра има същото деяние като сухия шампоан. Просто поръсете от нея в корените и прикрийте минусите. Това е всичко!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР