Всяка дума, движение, звук, течност, храна, цвят, предмет, растение, животно

...
Всяка дума, движение, звук, течност, храна, цвят, предмет, растение, животно
Коментари Харесай

Всичко в живота вибрира с точно определена честота. Как това влияе на нашето съществуване? Има ли случайни неща или всичко е въпрос на избор и вибрации?

Всяка дума, придвижване, тон, течност, храна, цвят, предмет, растение, животно – всичко има своя лична периодичност. Въздухът, водата, почвата и огънят, също имат своите трептения. Здраве, триумф, беднотия, неуспех – всичко има своите трептения. Всяко събитие, събитие, деяние има трептения. Всяко име носи със себе си точната си честота… Всичко в живота вибрира с точна периодичност!

 всичко в живота вибрира Снимка: Pixabay

Всичко в живота вибрира – за вибрациите в човешкия живот.

Човек непрекъснато вибрира (всичко в живота вибрира), даже и когато спи. Всички страсти, които изпитва живото създание, са типове сили. Отрицателните сили са с ниски честоти, позитивните страсти са с високи честоти на трептене. Ето за какво, е толкоз значимо какви страсти излъчваме! Ето за какво, се споделя, че изборът е единствено и само наш и че случайности няма! Има синхроничност сред вибрациите! Защото всичко в живота вибрира.

Никак не е инцидентно чувството по какъв начин на прочувствено равнище си пасваме с тъкмо избрани персони, а с други въобще не съумяваме да се разберем. Когато споделят, че някой е отрицателен, а различен грее като слънце, това значи, че ние усещаме честотите на този човек и „ четем “ по държанието и излъчването на какви честоти резонира. Насочената смяна в честотните настройки се назовава конфигурация на енергийната информация.

 всичко в живота вибрира Снимка: Pixabay

Човек може да възприема честоти, тъй като всичко в живота вибрира.

Според съществуващите данни, човек може да схване шест хиляди честоти, само че в живота не употребява и една стотна от опциите си. Когато сте здрави, вие вибрирате на високи честоти. Докато при заболяване, е тъкмо противоположното – вибрациите се намаляват. Всъщност, няма положителни или неприятни честоти. Всички те са нужни и значими за нещо. Но единствено, в случай че се съблюдава салдото в живота. В последна сметка, в случай че се наруши, в живота настава дискомфорт, което води до съществени последствия. Човек без задоволително сила става равнодушен, латентен, депресивен. Но и остатъкът от сила, също води до дисбаланс и усложнения във действието на организма. Ето, за какво е необходим баланс!

 всичко в живота вибрира Снимка: Pixabay

Всичко в живота вибрира = всичко, което чувствате, това и притегляте.

Всичко, което човек усеща, той го притегля в живота си – главен Вселенски закон. Когато сте щастливи и поддържате това положение, това значи, че резонирате на високи честоти, което безспорно ще притегли в живота ви мощни и положителни персони. Попадате в щастливи условия и се оказвате участник в щастливи събития – не е инцидентно.

Но същото важи със същата мощ и за противоположното, в случай че сте тъжни и тревожни, очаквайте в живота ви да се появят същите тъжни хора и мрачни събития, а житейските условия надалеч няма да са щастливи и радостни. Забелязали ли сте, че когато закъснявате за нещо и бързате с всички сили, притегляте повече трудности, които ви бавят още повече? В последна сметка самото бързане е отрицателно чувство. Или, когато започнете да се изнервяте, тъй като нищо не ви се получава, тогава всичко ще продължи да ви се изплъзва от ръцете. И не, това не е нечия преднамереност, или тъй като някой го е споделил, по тази причина в се случва… Не! Чисто и просто, с държанието си вие задействате съответен закона за привличането.

Запомнете: Това, което излъчвате, е това, което притегляте и получавате. Сега разбирате ли за какво би трябвало да започнете деня си с позитивна настройка? Защото всичко в живота вибрира. 

Ако не намирате време и мотив да резонирате на високи честоти, тогава денят ви надали ще премине като по часовник. И неприятностите в този ден могат да се изсипят върху вас като от рог на изобилието, точно тъй като всичко в живота вибрира. За да преодолеете това, ще би трябвало да положите доста повече старания.

 Всичко в живота вибрира с тъкмо избрана периодичност. Как това въздейства на нашето битие? Има ли инцидентни неща или всичко е въпрос на избор и трептения? Снимка: Pixabay

Какво да извършите, с цел да започнете да вибрирате на високите честоти?

Просто се научете да настройвате на честотата, от която се нуждаете сега. След като овладеете това изкуство на живота, можете да измененията всичко в живота си! И още по-добре, в случай че се научите да допускате единствено положителното и нужното, затваряйки вратата за паниките и компликациите.

Струва си да помислим, дали в действителност, съгласно метода ни мислене, ние сами творим личната ни действителност?

Животът има вълшебен свойства. И това, което ви се случва денем, е доста по-интересно от всеки приказен сюжет. Трябва обаче да наблюдавате какво се случва в живота ви и да следите събитията, които се случват, с цел да не изтървете нишката на историята, както когато гледате филм. Животът е филм, който върви без спиране през целия ден. Ако сте разсеяни, тогава може да пропуснете значим алегоричен знак, който самата Вселена е подготвила за вас. Вселената или Създателя на всичко (приемете това, което ви е на сърце) поддържа връзка с нас, като откликва на нашите молби и стремежи, съгласно вибрацията, която излъчваме или казано с други думи – всичко в живота вибрира.

В пространството инцидентни неща няма! Всичко в живота вибрира! Всяко събитие и събитие има своя лична осцилация, и в случай че те влязат в живота ви, това значи, че в този момент сте настроени на една и съща периодичност с тях. Всеки знак, който виждате, всеки тон, който чувате, всяка миризма, която улавяте, всяко събитие, от което ставате част, е на същата периодичност като вас. Когато чуете сирена на пожарна кола, какво значи този знак за вас? Може би в душата ви бушува огън, който би трябвало да бъде сподавен? Или може би любовта ви избледнява и би трябвало незабавно да я разпалите още веднъж? Струва си да се помисли… Само самият човек може да разбере смисъла на знаците, изпратени му от Вселената.

Вселената непрекъснато ни изпраща знаци.

Ден след ден, година след година и по този начин цялостен живот всичко в живота неуморно и безкрайно вибрира. Знаците могат да бъдат на всички места, когато и да е, под всякаква форма. Дори инцидентно дочут диалог на непознати може да бъде отговор на ваш въпрос. В последна сметка, в случай че човек чуе инцидентен диалог, то за него този диалог напълно не е инцидентен. Този диалог носи някакво обръщение, отговор на въпрос или е реакцията на Вселената към дейностите на този човек.

Всичко, което ви заобикаля денем, се обръща съответно към вас, предавайки послания от Вселената. И, в случай че забележите тъжни и отрицателни хора към себе си, това е сигнал, че честотата на вашите усеща се е трансформирала от позитивни към негативни. И с цел да се пренастроите, би трябвало незабавно да започнете да мислите за щастливи неща и удобни събития в живота си. Трябва да мислите, до момента в който възстановите спокойствието си и се почувствате по-щастливи.

Трябва да излъчвате това, което в действителност, желаете да получите!

В нашия национален фолклор имаме няколко поговорки, които удостоверяват, че всичко в живота вибрира.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР