Всяка дама, независимо от нейната професия, възраст и възгледи за

...
Всяка дама, независимо от нейната професия, възраст и възгледи за
Коментари Харесай

Как да получим това, което искаме в любовта

Всяка дама, без значение от нейната специалност, възраст и възгледи за живота, постоянно си остава жена. Това значи, че тя желае да обича и да бъде обичана. Мъжете, несъмнено, също се нуждаят от това, само че колкото и да ни обичат, те не постоянно знаят какво чакаме от тях. Следователно, дали ще получим това, което желаеме, зависи значително от нас самите.

Любов-чувство и любов-поведение – две разнообразни неща

Психолозите споделят, че има любов-чувство и любов-поведение. И първото в никакъв случай няма да бъде цялостно без второто. С други думи, даже и най-искрените и нежни усеща не би трябвало да остават само това, а да се засвидетелстват всеки ден.

Защото чувството за женско благополучие се състои от най-малките елементи и с цел да се реализира, тази самобитна мозайка би трябвало да бъде подредена вярно.

Какво не можем да чакаме даже и от най-прекрасните мъже?

Разбира се, има неща, които не трябва да се чакат даже от най-прекрасните мъже. Например, не очаквайте вашият обичан да ви забавлява непрекъснато – той желае вие също да го забавлявате.

Малко хора мислят за това, само че то е реалност – жена, която знае по какъв начин да провежда свободното си време по забавен метод, в никакъв случай няма да скучае с колегата си.

Как да си доставим наслада? Как да укрепим нежната пристрастеност и взаимния интерес? Няма значение от какъв брой време сте дружно, главното е, че в никакъв случай не пречи да добавите малко „ празник “ към връзката.

Къде да спрем?

Това зависи от вашите усети, съществуването на свободно време и … сумата пари, която сте подготвени да похарчите за него.

Метод номер 1: Започнете преписка между тях

Писали ли сте в миналото писма един на различен? Сигурно е било от дълго време. Но кореспонденцията е най-ефективният метод за схващане. И има ли най-малко една жена, която не мечтае да бъде разбрана? Затова пробвайте един ден да вземете и напишете писмо до обичания. Няма потребност да го предупреждавате за това авансово, просто предайте известието си един ден и, без да кажете и дума, отидете на работа.

Разкажете му за своите прекарвания и фантазии, защо го цените, какво желаете да поискате от него и какво най-често си спомняте от времето, което сте прекарали дружно. Нека брачният партньор ви да ви отговори. А за повече романтика подредете загадка пощенска кутия някъде във вашето жилище. Дори да ви се коства, че нито вие, нито той са мощни в епистоларния род, пробвайте въпреки всичко. Тук не е нужен гений за писане! Колко време ще играете тази игра? Докато не ви омръзне!

Метод номер 2: Спешно си починете някъде единствено двамата

Ако имате опция да отидете на някое сантиментално място в чужбина, ще е доста добре. Но не е наложително да избирате скъпа дестинация. Почивка в България също не е неприятен вид. Ако и това не ви е допустимо, просто си вземете малко хранителни запаси и идете на близко място измежду природата. Идеята на „ упражнението “ е да няма никого към вас, с цел да почувствате същински близостта си.

Метод номер 3: Намерете си ново занимание и го практикувайте дружно

Този метод за внасяне на „ чист въздух “ във връзката ще изисква минимални вложения. Табла, шах, нещо друго – за какво да не овладеете всички тези несправедливо забравени игри дружно? Създайте дребна градина вкъщи или отгледайте другоземен шубрак, пребоядисайте външните мебели или пък си направете езерце и отглеждайте лилии и златни рибки /презимуват сполучливо в нашите зимни условия/. Малко хубост няма да навреди на романтиката, а ще я подхрани.

Метод номер 4: Запишете се дружно на образование

Не е ли сантиментална вероятност – да стоите дружно на един чин? Запишете се на курс дружно. Няма значение дали ще бъде някакъв тип на практика познания или обучение за душата. Може да е йога, изобразяване, свирене на китара, шофьорски курс и всичко останало.

Метод номер 5: Намерете старите си другари

Вероятно на драго сърце ще видите още веднъж хората, с които сте били другари при започване на вашия романс. Такива срещи освен ни дават доста носталгични мемоари, само че и оказват помощ да се освободим от тежестта на паниките от раменете ни, още веднъж да се почувстваме млади, влюбени и щастливи. Започнете да търсите другари от младостта си.

Метод номер 6: Започнете да помагате на някого

Добрата идея ще ви сплоти с обичания човек доста по-силно от всяко развлечение. Няма значение на кого тъкмо и каква помощ желаете да окажете. Изберете какво ви вълнува и какво можете да вършиме релативно постоянно. Намирането на обект за поддръжка е елементарно – просто се огледайте. Със сигурност има някой наоколо, който се нуждае от вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР