Всяка дама би искала да има красотата и меката маслинена

...
Всяка дама би искала да има красотата и меката маслинена
Коментари Харесай

7 тайни за перфектната кожа на Анджелина Джоли и защо не си сменя дерматолога

Всяка дама би желала да има хубостта и меката маслинена кожа на актрисата и режисьор Анджелина Джоли. Интересно е да се каже, че Анджелина е на мнение, че човек е най-важно да има ослепителен разум и развъртян разсъдък. Само тогава той ще наподобява още по-привлекателен и неотразим.

Не е задоволително да облечеш някоя хубава рокля, значимото е да имаш лично мнение и самостоятелност. Известната актриса поучава хората да не ги е боязън от остаряването, тъй като и то си има някакъв сексапил. Колкото по-възрастен е човек, толкоз повече има на какво да се радва - тя засяга децата и внуците.

А в този момент е време да разберем по какъв начин и за какво Джоли наподобява все по този начин зашеметяващо и да ден сегашен.

1. Посещава кожен лекар от 11-годишна

И до през днешния ден Джоли върви при един и същи кожен лекар. Тя се споделя Ронда Ранд и не я е сменяла до ден сегашен. От дребна Анджелина е научена да не върви с тежки гримове и да разчита най-вече на естествената си хубост, която тя има в обилие.

2. Винаги употребява предпазващ или слънцезащитен крем

Актрисата прецизно пази своята кожа от нездравословните слънчеви лъчи. Тя е наясно, че те могат да доведат до увреждане на кожата й и непрекъснато ги поставя по лицето си. И резултатите са забележими - кожата й е гладка и бръчките й не си личат.

Може би се чудите за какво актрисата постоянно носи шапки? Отново е обвързвано с пазенето от нездравословните слънчеви лъчи. А когато се прибира вкъщи, тя постоянно хидратира тялото си, което е предварителна защита за ранното стареене.

3. Балансирано гримиране

Тя не прекалява с гримирането и постоянно гледа да подчертае единствено една нейна линия, която се харесва най-вече. Например натъртва единствено на очната линия, а различен път подчертава най-вече на устните си. Анджелина е на мнение, че в случай че акцентира всичките си красиви черти, може да се претрупа и тогава ще наподобява неуместно. Актрисата избира да се гримира сама, а не да употребява услугите на гримьор.

4. Анджелина не е привърженичка на корекциите

Тя няма потребност да прави усъвършенствания по тялото си. Но и не осъжда дамите, които се пробват да й подражават, подлагайки се на интервенции. Тя не желае да се подлага на никакви интервенции, тъй като знае, че има естествена и неподправена хубост. Единственото, което е употребила по време на бременността си са лазерните процедури, когато по лицето й са се появили тъмни петънца.

5. Носи малко грим

Само когато е на работа тя се гримира. През останалото време избира да върви без грим, а на нея й отива. Когато употребява гримове, тя избира леките артикули, които се смъкват елементарно и са безвредни.

6. Елементарна грижа за кожата

Дерматоложката й споделя, че Джоли има идеална кожа, наследена от майка й. Естествената й хубост й разрешава да не стои дълги часове пред огледалото. Поддръжката й се свежда най-вече до защитните кремове срещу слънце и вярното разчистване на кожата с естествени артикули.

7. Чувства се удобно в кожата си

Тя се счита за красива, а това я прави още по-красива. Има си самостоятелен жанр на хубост и се гордее с него. Тя обича, когато хората към нея имат личен жанр на хубост и ги адмирира. Натъжава се, когато усети, че някой не се усеща добре от това по какъв начин наподобява.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР