Вследствие на публикациите в социалните мрежи, прокуратурата се е самосезирала

...
Вследствие на публикациите в социалните мрежи, прокуратурата се е самосезирала
Коментари Харесай

Прокуратурата проговори за смазания от бой младеж в Плевен

Вследствие на изявленията в обществените мрежи, прокуратурата се е самосезирала по случая със смазания от пердах пред заведение в Плевен 19-годишен юноша, оповестява Нова телевизия.

За случая стана ясно, откакто бащата на потърпевшото момче описа за него с пост в обществените мрежи.
-->
“Образувано е досъдебно наказателно произвеждане. Изискани са записите, които покриват мястото, където е станал случая ”, сподели окръжният прокурор на Плевен Владимир Николов.

Делото е предоставено на следовател. Дадени са инструкции да бъде назначена видеотехническа експертиза, в която да има лицево идентификационно проучване, сподели още той.

Николов прикани “цялата общност да резервира успокоение ”. “Целия случай ще бъде обяснен в оптимално бързи периоди ”, даде обещание той. 

По първични данни, с които разполага плевенската прокуратура,  вътре в заведението поражда случай сред две групи жители, който се придвижва на открито. В този миг минава въпросната група чиновници на Министерство на вътрешните работи, които обаче са в извънработно време.

Полицаите настояват, че минавайки около мястото са се намесили, с цел да прекратят побоя сред двете групи, сподели Николов.

Тепърва ще бъде изяснено какъв брой тъкмо са били служителите на реда, по какъв начин и за какво са се намесили в багра и дали са подали сигнал в полицията, с цел да може на място да се отзове дежурен екип. Николов се притеснява обаче, че конфискуваните камери, може и да не дават задоволително информация, тъй като случаят " се е случил в тъмната част на денонощието ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР