„Всичко зависи от това какви резултати постигаме заедно, историческите комисии

...
„Всичко зависи от това какви резултати постигаме заедно, историческите комисии
Коментари Харесай

Петков от Благоевград: Слизаме отново на земята, съвсем скоро очакват да се решат проблемите с РМС

„ Всичко зависи от това какви резултати реализираме дружно, историческите комисии са съвсем подготвени и чака напълно скоро да кажат резултатите “, съобщи Кирил Петков в Благоевград по мотив връзките ни със Северна Македония и дали страната ни ще даде зелена светлина на прилежащата страна за Европейски Съюз.

„ Трябва да се види какво е направено по езика на омразата, дали Конституцията на РМС ще включва и по кое време за правата на българите. В момента Западните Балкани имат риск да са втора конфликтна точка след войната в Украйна. Това България – РМС стана още по-голям геополитически въпрос “, съобщи още Петков.

По мотив преброяването в Северна Македония:

„ Единствения метод да имаме същинско броене в РМС е когато тяхната групова конституция включва тези права. Ние би трябвало в тези договаряния да се вкара тези конституционни права на българите и тогава преброяването би станало доста по-лесно. Аз си го представям като при българското броене, в случай че към този момент българските права са влезнали в конституцията ще има обособена кутийка където да се напишеш българин, в този момент няма. Не можело да се хвърлят камъни, диалога трябвало да бъде градивен “.

Запитан от гражданка в Благоевград, че на управителни държавни длъжности се назначават пенсионери, членове на Басейнова дирекция, само че членове на Българска социалистическа партия. Тя го помоли да обърне внимание на колегата си и да се съблюдават някакви правила, тъй като не може алените да са на всички места.

„ Това което се опитваме да създадем, всяко едно от министерството да си огледа хората в пенсионна възраст. Аз съм приказвал и с другите сътрудници, че назначенията не могат да стават на партиен принцип. Ето сменяме зам.-министри, като забележим, че някой не се оправя добре. Тук съм да показвам е, че няма да стоим в някакви софийски институции, да слезем назад на земята. Дайте на моя екип хората, за които смятате, че не са с подобаващия ценз и ще проверим “, съобщи Петков и още веднъж проговори за битката с корупцията и по какъв начин нямал доверие на основния прокурор. В същото време похвали Кьовеши, която нямала никакво въздействие.

Петков продължи да получава сигнали и във връзка с ББР и Фонд на фондовете, той пък ги препрати към екипа му. „ Евтиния запас от Европа се разпределя сред техни си хора “, съобщи индивидът, като министър председателят му даде заричане до месец да реши казуса.

„ Това, което Бойко Рашков направи, аз го поддържам, няма нищо нелегално, никой не се е произнесъл. Аз приветствам Рашков за това, което направи “, съобщи Петков във връзка с потвърдено противозаконните арести, оповестени от Софийски градски съд за такива.

Пред жителите Петков добави, че Автомагистрала „ Струма “ била доста значима, само че трябвало да се съблюдават екологичните правила, да няма никакъв лобизъм. Запитан дали по този метод и връщане на процедурата няма да се изгубят евросредствата, министър председателят съобщи, че ще види какво може да се направи, с цел да не бъдат изгубени.

Плана за възобновяване пък щял да е подготвен първите 10 дни на април месец, като извънредно значим е планът за акумулатори.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР