Всичко зависи от нагласите на президента Путин, от възможностите на

...
Всичко зависи от нагласите на президента Путин, от възможностите на
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Всичко зависи от нагласите на президента Путин, от възможностите на руската армия

" Всичко зависи от настройките на президента Путин, от опциите на съветската войска, даже от времето в Украйна, прекалено много разнородни фактори, които биха могли да се отразят на военните дейности ". Това съобщи в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " някогашният шеф на Националната разследваща работа и специалист по интернационалните връзки и защита Димо Гяуров :

" Единият вид е настъплението трайно да спре, да тръгнат позиционни престрелки. Другият вид е с доста по-масирани удари, в това число върху обитаеми места и с доста жертви от страна на гражданското население. Атаката може да стане доста по-яростна. Има прекалено много разновидности ".

" Всякакви договаряния имат късмет, стига двете страни откровено да желаят да реализират резултат. Аз към този момент не виждам сходно предпочитание от съветска страна ", добави специалистът по интернационалните връзки и защита:

" Няма по какъв начин да седнеш да преговаряш и преди този момент да поставяш неизпълними условия . Преговорите вървят естествено с условия, само че не и неизпълними. Това, което Русия слага като условия, на практика изключва постигането на какъвто и да е резултат ".

" Всички биха могли да са възможна последваща цел ", сподели някогашният шеф на Националната разследваща работа:

" Въпросът е до каква степен военно-технически това е постижимо за съветската войска, до каква степен политическото управление на страната е склонно за последваща самоубийствена стъпка, до каква степен обкръжението на Путин ще търпи и няма да вземе отношение, до каква степен съветският народ ще търпи ".

Цялото изявление с Димо Гяуров можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР