Всичко започва с призив във Фейсбук групата Шофьори Несебър, ако

...
Всичко започва с призив във Фейсбук групата Шофьори Несебър, ако
Коментари Харесай

Добри хора събраха пари за мъж, изгубил пенсията си, той плакал от щастие

Всичко стартира с апел във Facebook групата " Шофьори Несебър ", в случай че някой е намерил изгубената сума, да я върне на мъжа. Публикацията бързо набира известност измежду членовете на групата, които са над 20 хиляди души и мнозина непринудено вземат решение да оказват помощ на индивида, като съберат сумата от 540 лв..

Сред тях е и Цветелина Янакиева, която слага кутия за дарения в аптеката си. " Просто се въодушевих да оказа помощ по някакъв метод. Все отново е началото на годината. Да посрещне индивида годината както би трябвало със успокоение. Първоначално се събраха едни 330 лева и остатъка се добави на другия ден отново. Кой колкото можеше - остави ", сподели тя пред.

Десетки клиенти и жители идват в аптеката, с цел да оказват помощ кой с колкото може, с цел да има по какъв начин индивидът да преживее месеца.

Цветелина споделя, че индивидът плакал от благополучие, когато се срещнала с него, с цел да му възвърне изгубената пенсия:  " На първо място не би трябвало да забравяме, че би трябвало сме положителни. Да бъдем хуманни, да бъдем съпричастни към страданието и болката на други хора и когато можем да оказваме помощ! ", сподели още тя.

Администраторите на Facebook групата " Шофьори Несебър " желаят потърпевшият човек да остане неизвестен. За тях е значимо, че са стоплили сърцето му с поддръжката си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР