Всичко започна на 8 май т.г. с едно откровение на

...
Всичко започна на 8 май т.г. с едно откровение на
Коментари Харесай

Богата наследница възмути Германия с думите си

Всичко стартира на 8 май т.г. с едно признание на богатата наследничка на компанията Балзен (Bahlsen) - една от най-големите производителки на сладкарски произведения в Германия, измежду които и на доста известните бисквити с марка Leibniz. В Хамбург 25-годишната Верена Балзен съобщи буквално следното: „ Да, аз съм капиталистка. И единствената ми задача е да спечелвам пари, а с получаваните дивиденти да си закупувам яхти “.

Макар и изказани по подигравателен метод, думите на богатата наследничка на империята Bahlsen възпламениха обществените мрежи. Веднага ѝ беше напомнено, че положението на нейната династия е било построено и с насилствения труд на служащи по времето на Втората международна война.

В отговор Верена съобщи в изявление за вестник " Билд " на 13 май, че не се усеща виновна за събития, случили се преди нейното раждане. В допълнение тя акцентира, че на въпросните служащи им било плащано колкото и на германците, а също така компанията се била отнасяла " доста добре " с тези служащи. „ Така че няма от какво да се срамим “, сподели най-после младата жена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР