Всичко започна изведнъж. Събудих се една сутрин и целият фийд

...
Всичко започна изведнъж. Събудих се една сутрин и целият фийд
Коментари Харесай

Кой е филмът, който всички гледат в момента и как Сандра Бълок го спаси

Всичко стартира внезапно. Събудих се една заран и целият фийд в обществените ми мрежи беше залят от фотоси на Сандра Бълок и две деца на лодка, които наподобяват изплашени и са в превръзки на очите. Не ми лиши доста време, с цел да схвана, че това е чисто нов филм от жанра трилър-ужаси-мистерия, сниман по претекстове от нашумяла книга, опакован лъскаво от майсторите в Netflix и пуснат да изживее своя временен (или пък не?) интернет живот.

Филмите, които Netflix продуцира, са направени за всеобщата публика, извънредно елементарно смилаеми са и са от тези неща, които си пускаш за декор, до момента в който готвиш или чистиш. В общия случай. Този път от онлайн платформата за гледана на филми и сериали са се постарали една концепция повече и най-големият коз в ръката им несъмнено е присъединяване на звезда от калибъра на Сандра Бълок.

 bird box

И това проличава по рекордните 45 милиона гледани на кино лентата в рамките единствено на седмица . Както и по това, че безусловно всеки втори пост в обществените мрежи беше обвързван по някакъв метод с Bird Box.

Признавам, обществените мрежи си свършиха чудесно работата и съвсем незабавно си пуснах "Кутия за птици " или "Bird Box ", с цел да се потопя в "най-страшния филм на века ", "невероятната драма " и всички останали суперлативи, с които бяха почнали да засипват кино лентата.

Няма да издавам доста детайлности от сюжета, тъй като сигурно има още много хора, които не са го гледали, само че накратко ще кажа за какво филмът, за който всички приказват сега, си заслужава и... не си заслужава чак толкоз.

 bird box

Tова, което умерено мога да разкрия е, че действието на “Кутия за птици” се развива в близко бъдеще, в което Земята е поразенa от ужасяваща, незнайна и безплътна мощ, която кара човечеството да затвори очи – всеки, които огледа на открито даже за един-единствен момент, мозъкът му мигновено бива изумен и той изпада в самоубийствена и неконтролируема гняв и в последна сметка лишава живота си.

В този свят, в който един взор може да коства живота ти, една майка би трябвало да обезпечи оцеляването на двете си деца, като ги води на рисково странствуване в незнайното, с цел да доближат до може би единственото място на Земята, което е останало предпазено и безвредно.

Филмът в действителност има тежки моменти, прочувствени моменти, страшни моменти и най-важното - моменти, в които се питаш - "Какво бих направил аз? " А Сандра Бълок безусловно изнася целия филм на раменете си и това е напълно закономерно.

View this post on Instagram
Обожаваме новата визия на Сандра Бълок! И предлагаме с две ръце новият й филм "Кутия за птици "! @birdboxmovie @netflix @sandra.bullock.official. #sandrabullock #birdbox #instastyle #instafashion #hollywood #netflix #actress #fashion #style #fashionpost #movie #todaysoutfit #celebrity #outfitoftheday #lookoftheday #look

A post shared by Edna.bg (@ednabgofficial) on Jan 4, 2019 at 5:11am PST

Тя е най-успешната актриса в Холивуд сред 2007 и 2015 година. През 2007 счупва личния си връх за премиера с кино лентата Premonition, по-късно го счупва още един път през 2009 с "Предложението ", печели Оскар за Най-добра актриса за присъединяване си в "Сляпата страна “. А нататък следват единствено касови триумфи и огромни и значими функции във филми като "Гравитация " и "Ocean's 8 ".

Всички я помнят и от сладките ѝ първични функции във към този момент трансформиралите се в класики "Мис скришен сътрудник ", "Скорост " и "Докато ти спеше ".

Ето за какво съм сигурна, че "Кутия за птици " нямаше да реализира подобен триумф, в случай че звезда като Сандра Бълок не беше в основната роля. Тя знае по какъв начин да влияе на хората и несъмнено не се тормози да крещи на дребни, непознати деца, което е безспорен плюс за ролята ѝ във кино лентата.

От Vanity Fair разясняват, че "Сандра Бълок играе брилятно в един в действителност кофти филм " и съм съвсем съгласна с мнението им. Филмът не свети с голяма художествена стойност, а от Академията евентуално бихме му се посмели, само че пък Сандра Бълок потвърждава, че е гениална актриса и даже един не толкоз страховит филм, не може да засенчи уменията ѝ.

 bird box

Ако желаете да гледате филм, който няма да ви изплаши до гибел и да ви раздруса радикално, само че ще ви накара да се замислите какво бихте сторили в сходна обстановка - гледайте го. Ако ви се желае да надникнете в душата на една майка, която е на ръба на отчаянието - гледайте го. Ако желаете да си припомните за какво Сандра Бълок не слиза от небосклона на холивудските звезди към този момент над 2 десетилетия - гледайте го.

Ако не желаете да се чувствате изостанали от останалите и да намерите обща тематика за диалог с половината си Facebook - също го гледайте.

Ако очаквате филм за Оскар, продуциран от Netflix... е, тогава не си губете времето.

 bird box
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР