Всичко в нашия живот е взаимосвързано. Всяко ваше действие създава

...
Всичко в нашия живот е взаимосвързано. Всяко ваше действие създава
Коментари Харесай

Нищо в този свят не е случайно. Всеки миг Вселената може да ни прати важен знак

Всичко в нашия живот е взаимосвързано. Всяко ваше деяние основава трептения във Вселената. Подсъзнателно изпращате мисли на другите. Синхронността е законът за единството и всички сме свързани.

Няма случайности или съвпадения. Всеки от тях носи съответно обръщение.

Чувствате ли, че през днешния ден е вашият съвършен ден или изживявате сложен интервал с доста " неприятни съвпадения "? Така Вселената се пробва да ви каже нещо. Хората и нещата, които се появяват в избран миг, са знак за синхронизъм и за благополучие имате опция да го приемете.

Знаете ли поговорката: " Учителят се появява, когато ученикът е подготвен за това "? Ето по какъв начин може да се изясни правилото на синхронизма. Когато сте синхронизирани с това, което в действителност желаете, е по-вероятно да го получите. Ето за какво пораждат " инцидентни " познанства. Факт е, че тези хора са настроени на една и съща периодичност и синхронизацията просто им оказва помощ да се намерят.

Известният психиатър Карл Юнг даже формулира теорията си за синхронизъм (след свада със Зигмунд Фройд). Ученият вкарва термина " синхронност " като пояснение на това, което той назовава " смислени съвпадения ".

Случва ли ви се да срещнете остарелия си другар, който не сте виждали от доста години? Всъщност тази среща може да има доста бездънен смисъл за живота ви. Това е един тип " мигане " от Вселената и това, което се случва с вас, може въобще да не е безсмислено. Знаейки, че измежду огромното многообразие от вероятни варианти сте на вярното място и в вярното време, ви носи мир.

Ако се интересувате дали сте се сблъскали с нещо сходно, ви предлагаме да се запознаете със 7 общи признака на това събитие:

* Обажда ви се, получавате имейл от него или внезапно срещате индивида, за който преди малко сте си мислили. Може да не сте го виждали години наред, само че след момент той стои пред вас.

* Случайно откривате нещо, което ще ви помогне да решите огромен проблем. И не, не приказваме за артикули, които продавачите назовават ​​ " подобаващи ", а за това, което ненадейно ви хваща окото. Може да е нещо доста малко или нормално, само че несъмнено е това, от което се нуждаете.

* Включвате нов филм или сериал и наподобява, че безусловно виждате личния си живот на екрана. Наистина сте допрени от протичащото се, тъй като вие сами сте минали през него.

* Непознати хора в метрото, на автобусната спирка или на друго място внезапно стартират диалог с вас и разискват казуса, с който преди малко сте се сблъскали в живота си. Те напълно ненадейно приказват за неща, които ви вълнуват.

* Понякога Вселената ви изпраща експерт в точния миг. Например, срещате човек, който има всички нужни умения за решение на казуса ви.

* Вие без причина получавате най-подходящото известие в точния миг. Например, вашият родственик или другар внезапно ви написа нещо занимателно, което ще ви развесели, без даже да подозира, че тъкмо от това имате потребност в този миг.

* Когато видите 11:11 на часовника, клетъчната памет се задейства. Това оказва помощ да се възстановят спомените за забравено минало. Явлението на толкоз мощна композиция от цифри е известие, че сте на прав път.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР