Всичко си има граници. Не мога да приема демокрация да

...
Всичко си има граници. Не мога да приема демокрация да
Коментари Харесай

ГЕРБ замразяват преговорите с ПП-ДБ

" Всичко си има граници. Не мога да приема народна власт да се гради въз основата на неистина. Оставям на страна лъжите във връзка с моята персона, това не е казусът.

Това съобщи на брифинг Мария Габриел.

" Става дума за метод на ръководство, който е в прорез със всички европейски практики. Неприемливо е на открито да се приказва едно, а по-късно друго ", съобщи тя.

" Дълго мълчах и се водех само от разсъдъка и грижата за страната. Днес приказвах с акад. Денков, уведомих първо него, а след това е сътрудниците си. замразяваме договарянията. Всичко си има граници. Не мога да приема народна власт да се гради на базите на неистина, разлюляване устоите на държавността и неспазване на фундаменталните правила на републиката ", уточни Габриел.

" Неприемливо е едно да се приказва на договаряния, друго на открито - неистини. Изводът е, че и вътре не могат да бъдат признати за истина. Неприемливо е и да има подозрение, че България е заслон. Тя е суверенна страна. Имаме европейски и атлантически сътрудници, аз ги оценявам. Когато отстояваш позицията си с причини с бистрота, те почитат. Решенията обаче се вземат от България. Страната не може да бъде фасада за нечисти намерения, жадност за власт и система, подменяща устоите на държавността. Неприемливо е да се приказва за политизация на администрацията ", сподели Габриел.

Очаквайте детайлности!

Ръководството на ГЕРБ дава брифинг откакто през вчерашния ден Радостин Василев от " Продължаваме промяната " популяризира запис от съвещание на Националния съвет на партията.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР