Всичко най-важно от последното денонощие е тук. Има и линкове.

...
Всичко най-важно от последното денонощие е тук. Има и линкове.
Коментари Харесай

Три минути: Задава се ревизия на МВР и ДАНС. За кого е нормално да се бият жени?

Всичко най-важно от последното денонощие е тук. Има и линкове. Отнема 3 минути четене.

Добро утро. Най-важното тази заран:
Издирва се осми оцелялНито една повечеРая Убенова
Разследващите работят по версията за човешка неточност, само че ревизират и положението на пътя, тъй като рейсът се е врязал в мантинелата. Издирва се и осми оживял.

Властите в двама митнически чиновници, които са позволили рейсът да излезе от страната, без да е вписан в електронната система. Започна и отнемането на лиценза на туристическата компания, провела пътуването.

Министерство на вътрешните работи в София, който е коментирал във Facebook злополуката, при която починаха 44 души. Той ще бъде разследван за проповядване на ненавист, учредена на националност, посредством осведомителна система.

Какво мислите за това - пишете ни на или коментирайте на страницата ни във.
Насилието против дами
Петя взема решение да напусне мъжа си, до момента в който се крие заключена дружно с детето си в дома. През това време той крещи, хвърля камъни и чупи предмети отвън… Така стартира споделя в деня за битка с насилието против дами.

Точно в този ден пристигна новината от София - 21-годишна жена е от 28-годишния си другар. Убийството е станало в средата на деня и на обществено място.

Вечерта в София се организира митинг “Нито една повече ”. Не пропускайте. Полицията в България даже не води статистика на този тип закононарушения. Няколко момчета пък нападнаха самия митинг против принуждение.

Изпратете на другари, с цел да се абонират и те за бюлетина “3 минути ”.
Развитието на договарянията
Преговорите за бъдещо държавно управление не престават по през целия ден. Представителите на “Продължаваме смяната ”, “Демократична България ”, “Има подобен народ ” и Българска социалистическа партия реализираха единодушие за инспекция на дейнос
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР