Всичко, което прави почистването съвсем малко по-лесно – всички сме

...
Всичко, което прави почистването съвсем малко по-лесно – всички сме
Коментари Харесай

Направете почистването на прах „полъх“ със „задължителен“ почистващ инструмент за £3, от който всички купувачи се възхищават

Всичко, което прави почистването напълно малко по-лесно – всички сме уши.

Всички притежатели на жилища са осведомени с усърдната задача да избършат праха в домовете си, само че купувачите са възхитени от елементарен инструмент, който прави почистването на прахуляк „ леко “.

Почистването на прахуляк е скучна работа, която никой не желае да прави, и в случай че се остави, може да стартира да се натрупва бързо - само че тази " наложителна гъба " за £3 прави живота доста по-лесен и твърди, че избърсва праха за секунди. Той е ловко планиран с вълнички, което значи, че задържа праха, вместо да го изхвърля във въздуха, с цел да отлети.

Наречен Damp Duster и разполагаем в Amazon, той може да се употребява на всички места в дома – и също по този начин отстранява полени и косми от домашни любимци.

Гъвкавият му дизайн значи, че можете да го употребявате на сложни за разчистване места като щори, лавици за книги, лампи, вентилационни отвори, первази, парапети и огледала и всичко, което би трябвало да извършите е да го намокрите п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР