Всичко, което Марая Кери иска за Коледа - и за

...
Всичко, което Марая Кери иска за Коледа - и за
Коментари Харесай

Коледата невъзможна за Марая Кери

Всичко, което Марая Кери желае за Коледа - и за всички Коледи за напред, е да бъде оповестена за Кралицата на Коледа. Да, певицата може и да се слави с този прякор около шлагера си " All I Want for Christmas Is You ", само че тя желае всичко да е публично и писмено.
 Марая Кери, “All I Want For Christmas Is You ” и кой и за какво съди певицата за песента
Лоши вести за Марая Кери

Кой и за какво съди певицата

Американското патентно ведомство обаче напълно публично й е отказало да й резервира " Кралица на Коледа " като нейна комерсиална марка, оповестяват ни от Военновъздушни сили. Отказани са й още QOC - абревиатурата на Queen of Christmas, както и " Принцеса Коледа ".

Ако беше записала сходна комерсиална марка, това щеше да направи невероятно използването на горните изрази на каквито и да било артикули, които не идват от личната й компания Lotion LLC.
 Снимка 595483

" Ако изплета пуловер с надпис " Кралица на Коледа ", би трябвало да мога да го продавам в Etsy на някой, който желае да го подари на баба си ", разяснява Елизабет Чан - певица, която също подаде молба за опазване на същата комерсиална марка с концепцията да не разреши на Кери да я вземе.

" Вярвам, че никой няма право да има Коледа и да я монополизира по метода, по който Марая желае ", разяснява Чан в изявление за Variety от лятото. " Коледа е за всички. Това е време за шерване, не за владение. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР