Всичко хубаво има своя край, а Шампионската лига никога не

...
Всичко хубаво има своя край, а Шампионската лига никога не
Коментари Харесай

Денят дойде! "Манчестър Сити" или "Челси" ще триумфира в Шампионската лига?

Всичко хубаво има своя край, а Шампионската лига в никакъв случай не ни е разочаровала в това отношение! След редица атрактивни мачове, изненади и няколко разочарования, финалът е тук! А достойнството да играят в него имат " Манчестър Сити " и " Челси "!

Мача може да наблюдавате директно по bTV Action, на платформата VOYO.BG и по bTV Radio от 21:00 ч. през днешния ден (29 май)!

Кой ще завоюва Шампионската лига? Гласувай Резултати

на шампионата два британски отбора ще спорят за трофея. Арена на най-важния мач през сезон 2020/2021 е Порто. Първоначалните проекти бяха финалът да се състои в Истанбул, само че за втора поредна година турският град се сбогува с тази фантазия. Причината предстоящо са ограниченията за ограничаване на ковид, които са в действие в югоизточната ни съседка. В Португалия британските почитатели са надалеч по-спокойни. Те влязоха в страната без да им се постанова да бъдат под карантина.

Снимка: Reuters

На трибуните на " Ещадио до Драгао " ще има общо 16 500 фенове. Клубовете получиха по 5800 билета, които да дават на агитките си. Ръководството на " Манчестър Сити " реши да поеме разноските по тестване на всички свои последователи, до момента в който част от билетите за почитатели на " Челси " бяха върнати поради високите цени на пътуването.

Истината обаче е, че футболът към този момент господства по улиците на Порто!

Снимка: Reuters

Предстои ни да следим здрав британски конфликт. Двата тима ще би трябвало много да се потрудят, с цел да се изненадат. Все отново първият мач сред " Сити " и " Челси " датира от 1907 година! От началото на 2021 година " сините " от Лондон реализираха две победи над този противник и записаха една загуба.

Снимка: Reuters

" Манчестър Сити " влиза във финала със самочувствието на първенец на Англия. " Гражданите " обаче към момента нямат във витрината си трофея от Шампионската лига. В " Челси " въпреки това сигурно се усмихват, когато се върнат към 2012 година и триумфа над " Байерн " Мюнхен след дузпи.

Снимка: Reuters

В " Сити " разчитат на добре сработен отбор и мениджъра си Хосеп Гуардиола, който към този момент е печелил шампионата два пъти с " Барселона ". Срещу отбора от Манчестър ще се изправи младият състав на " Челси ", който сякаш се прероди под управлението на Томас Тухел!

Снимка: Reuters

Време е за край! При това един от най-чаканите! Един от най-важните! Финалът в Шампионската лига!

Кой ще бъде коронован за клубен първенец на Европа? " Манчестър Сити " или " Челси "? Отговорът през днешния ден (29 май) от 21:00 ч. директно по bTV Action, на платформата VOYO.BG и по bTV Radio!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР