Всички знаем случаи на звезди двойки, в които жената е

...
Всички знаем случаи на звезди двойки, в които жената е
Коментари Харесай

Четири причини някои мъже да предпочитат по-зрели жени

Всички знаем случаи на звезди двойки, в които дамата е доста по-възрастна от мъжа. Възможно е даже в най-близкото ви обграждане да имате такива хора, а забавното е, че това събитие се следи все по-често.

В интерес на истината връзките сред млади мъже и по-възрастни дами нормално са сполучливи и удовлетворяващи и за двамата. И в действителност има няколко значими аргументи, които карат мъжете да създадат този избор.

Те могат да варират според от случая, само че в тази публикация ще посочим кои са може би най-честите аргументи, заради които толкоз доста млади мъже избират и се радват на връзка с по-възрастна жена.

    1. Емоционална просветеност

Една от най-привлекателните черти на възрастните дами е тяхната прочувствена просветеност. В съпоставяне с по-младите, те са склонни по-добре да боравят с страстите си. По-трудно могат да бъдат завладени от отрицателни усеща и като цяло се оправят по-спокойно с неуспехите и различията.

Така те не работят капризно или хлапашки, не прибягват до прочувствено изнудване и заобикалят драмата. По-способни са да схващат и одобряват това, което усещат, както и да го показват и да поддържат връзка умерено и ясно, а това постоянно е позитивно в една връзка.

    2. Независимост

Възрастните дами са доста по-независими и уверени в себе си. Опитът, претърпян през годините, им разрешава да придобият и развият качества, да провокират себе си и да потвърдят какъв брой са способни и скъпи.

Така те не се нуждаят и не търсят някой, който да запълни празнините им и не оставят щастието си в ръцете на другите.

С други думи: нямат потребност от колегата, избират го, избират го, с цел да принесат нещо в допълнение в живота си. И тази сигурност, увереност и самостоятелност могат да бъдат доста привлекателни. За разлика от това, една по-млада жена може към момента да не е постигнала тази самостоятелност и затова да е по-несигурна, взискателна и безкомпромисна във връзката.

    3. По-ниско напрежение и упования

Друга причина някои мъже да се срещат с по-възрастни дами е, че те оказват по-малко напън върху връзката. Такива дами към този момент са минали житейския си път, имали са няколко връзки и прекарвания.

В множеството случаи те имат кариера, може към този момент да са минали през обвързване, брак и майчинство. Сега, откакто са живели и претърпели, желаят единствено да се любуват.

Те също са се научили да не идеализират своите интимни сътрудници. Тези дами са в положение да одобряват другия с неговите мощни и слаби страни и към този момент не се стремят да го трансформират и не чакат нереалистично съвършенство. Напротив, те ценят и се радват на същински човек и връзка.

    4. По-вълнуващо полово преживяване

Смята се, че младите дами имат преимущество заради външния си тип. Въпреки това, по-възрастните имат огромен плюс в своя изгода: опитът.

Зрелостта, която годините носят, разрешава на дамите да се усещат доста по-комфортно и да бъдат уверени в телата си, да захвърлят безполезните комплекси и най-много да знаят какво желаят и по какъв начин да го изискат.

Има по-малко табута и неустановеност и по-голяма полова убеденост. Тези дами са по-осъзнати и свободни в желанията и желанията си и не се опасяват да ги оповестят на колегата си.

Така половите контакти стават по-спонтанни и удовлетворяващи и за двамата.

Още от създателя:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР