Всички знаем колко сладък и изкушаващ е бананът. Въпреки, че

...
Всички знаем колко сладък и изкушаващ е бананът. Въпреки, че
Коментари Харесай

Бананови маски, които ще ни избавят от куп здравословни проблеми

Всички знаем какъв брой сладостен и изкушаващ е бананът. Въпреки, че постоянно го похапване, то преди време от jenata.blitz.bg разкриха, че цялостен живот сме яли бананите неверно.

Редом с това споделихме за какво не би трябвало да изхвърляте корите от него и какво ще се случи с тялото ни, в случай че ядем по два банана на ден .

Но този апетитен плод може да се употребява и като козметичен артикул. Преди време от jenata.blitz.bg споделиха по какъв начин да приготвите неповторима маска с пържени банани, която ще направи същински чудеса с лицето ви .



Тук е значимо да посочи, че всички сме наясно, че маските срещу стареене спомагат за навлажняване и стягане на кожата, изглаждат фините бръчки, а също по този начин забавят процеса на стареене.

Но в този момент от jenata.blitz.bg попаднаха на информация, съгласно която в листата с антиейдж смазки са и куп подмладяващи маски с банан.

Преди няколко десетилетия този другоземен плод беше част от извънредно скъпа козметика. А в този момент бананът го има във всеки хранителен магазин.

Следователно, с цел да изглеждате по-млади, не е належащо да купувате скъпи кремове. Просто купете банан!

Но какви са изгодите на банана в козметичните артикули, по какъв начин могат да отстранен куп проблеми, свързани с кожата, че и да ни подмладят ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР