Всички знаем и сме чели за невероятните трансформации на актьори

...
Всички знаем и сме чели за невероятните трансформации на актьори
Коментари Харесай

Наркотици преобразиха Мила Кунис! Актрисата стана неузнаваема

Всички знаем и сме чели за невероятните трансформации на артисти за техните функции. Те смъкват десетки килограми, качват десетки килограми, прекарват часове във фитнеса, режат косите си... 

Виж още: 5 година след раздялата: Анджелина Джоли съди Брад Пит за домашно принуждение

Именно една такава промяна откровено ни впечатли. Става въпрос за Мила Кунис, която ще влиза в ролята на Моли в Four Good Days. Там актрисата играе ролята на жена, която се бори с наркотична взаимозависимост и наблюдава историята на фамилията ѝ, което прави всичко по силите си, с цел да ѝ помогне. 

Виж още: Тайните диети на едни от най-красивите и известни дами в света

В първия филмов откъс на кино лентата, който може да видите по-долу, Мила Кунис е безусловно неузнаваема. Много отслабнала, с безпределно измъчено лице и белези. Филмът наблюдава четири дни от живота на Моли, в които тя не би трябвало да се дрогира, с цел да може да вземе тип антагонист, който ще обърне нейната взаимозависимост от опиатите. 

Виж още: Красивата рускиня, която отглежда изоставена от майка си пантера и ротвайлер

Самият филм е по автентичен случай и е екранизация на романа на Ели Саслоу, с който тя печели премия Пулицър. Филмът трябваше да се появи още предходната година, само че пандемията забави стартирането му. Според информацията от първия му филмов откъс, той ще е live още тази пролет. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР