Всички знаем, че някои хора са по-предпазливи и отдръпнати по

...
Всички знаем, че някои хора са по-предпазливи и отдръпнати по
Коментари Харесай

Всяка зодия предпазва сърцето си от болка по различен начин

Всички знаем, че някои хора са по-предпазливи и отдръпнати във връзка с любовта. Други пък са по-чувствителни и не се тормозят да показват страстите си. А дали зодията ви има общо с това?

Прочетете характерността на вашата зодия и установете дали тя дава отговор на вашия темперамент:

Овен

Първият знак несъмнено е от категорията „ отдръпнати “. Овните не обичат да демонстрират възприятията си и даже се държат студено с индивида, който харесват. Това може би е тяхната защитна стена, с цел да не бъдат засегнати.

Телец

Телците също са от по-предпазливите знаци, само че това е по този начин, тъй като те желаят да са сигурни и в възприятията на другия. Искат и търсят споделеност, няма да се разкрият, до момента в който не открият, че и другият също ги обича.

Близнаци

Поредният зодиакален знак с предубеждения. Те са определили кои хора имат достъп до сърцето им и не разрешават на нови да прекрачват тази линия. Много мъчно се доверяват и позволяват някого до себе си. А дали е заради боязън от пострадване, или не, зависи от обособения човек.

Рак

Раците не бързат да се впускат в съществени връзки, първо би трябвало да се убедят, че индивидът е подобаващ за тях и чак тогава са склонни подхващат съществени дейности.

Лъв

Представителите на този зодиакален знак построяват защитната си стена благодарение на работата. Те са кариеристи и биха предпочели да се трудят непрекъснато пред вероятността да бъдат засегнати и предадени.

Дева

Девите са с високи стандарти и претенции по отношение на половинката си. Човекът насреща би трябвало да премине през доста проби преди да бъде позволен до сърцето им.

Везни

Тук имаме много любвеобилен и прочувствен знак. Везните не мислят дълго преди да стартират връзка, а в случай че не се получи – ще преминат с лекост към идната.

Скорпион

Скорпионите употребяват сарказма и шегите, с цел да скрият какъв брой са засегнати. Те не обичат да приказват за страстите си и по-конкретно – заобикалят най-много любовната тематика.

Стрелец

Подобно на Раците, Стрелците също не взимат спонтанни решения. Те би трябвало да се уверят, че индивидът заслужава доверие, а до момента в който не се случи това, те не смъкват преградите на сърцето.

Козирог

Доста сензитивен знак, само че ловко прикриващ тъгата си. Козирогът просто ще постави маската на щастието и вие въобще няма да съумеете да разберете, че е надълбоко засегнат и измъчен.

Водолей

Водолеите се въодушевяват от страданието. Когато страдат, те са като фурии по отношение на гениите си. Впускат се в разнообразни креативен начинания и са стимулирани да реализират високи резултати. Болката им оказва помощ да основават шедьоври.

Риби

Рибите са на мнение, че в случай че не демонстрират страданието си и не го споделят с никого, то значи няма такова. Опитват се посредством давност и разпръскване да се излекуват от душевната болежка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР