Всички знаем, че нищо не е само бяло или само

...
Всички знаем, че нищо не е само бяло или само
Коментари Харесай

Древната притча на индианците чероки за двата свята във всеки от нас

Всички знаем, че нищо не е единствено бяло или единствено черно. Светът не е единствено розов или единствено наследник, а ние в никакъв случай не сме изцяло щастливи или изцяло нещастни.

Но постоянно ни е мъчно да се вгледаме в самите себе си и да разберем, че в нас постоянно ще се борят два свята - положителният и неприятният и зависи единствено от нас кой ще надделее.
Още от Свободно време  жена " И в действителност, който търси, нормално намира, въпреки и не постоянно тъкмо това, което е търсил. "  жена Аз не съм жена, аз съм патка  жена 33 неща, за които ще съжаляваме цялостен живот, в случай че пропуснем да създадем в този момент  Жена море мир успокоение естетика Духовните закони на Вселената, които всеки би трябвало да съблюдава!
Днешната мъдра алегория ще ви подсети точно това.

"Стар чероки разказвал на своя внук за битката, която се води във всеки един от нас. И рекъл на момчето, че в душите ни се борят два вълка. Единият е злобен, той е гневът, завистта, недоволството, отрицанието, алчността, надменността, самосъжалението, възприятието за непълноценност или пък за предимство, лъжата, подправената горделивост и егоцентризмът.

Другият е добър – той е насладата, мирът, любовта, вярата, спокойствието, скромността, добротата, благосклонността, взаимността, щедростта, искреността, състраданието и вярата.

Внукът се замислил за миг и по-късно попитал дядо си:

– И кой вълк побеждава?

– Този, който нахраниш. – дал отговор остарелият чероки. "
 Weheartit
Прочетете още:
Притча за посоката и резултатите в живота Притча: Духовната задача на всяка зодия Притча: Как да разпознаем същинските приятел
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР