Всички знаем, че мъжете си ги мерят постоянно, но дами,

...
Всички знаем, че мъжете си ги мерят постоянно, но дами,
Коментари Харесай

Жените имаме нужда от съпернички

Всички знаем, че мъжете си ги мерят непрекъснато, само че дами, като замислим и ние не оставаме по-назад в надпреварите между тях. Жените непрекъснато се съревноваваме една с друга по няколко разнообразни тематики. Състезателният детайл обаче ни е нужен, тъй като по какъв начин другояче ще знаем, че сме съвършени, в случай че не се съпоставяме с някоя друга жена. Неслучайно съществуват и хилядите женски състезания за хубост. За какво си съперничим най-вече?

Мъжкото внимание

Това изрично е главното за което се състезаваме. Всяка жена би трябвало да получава нужното си мъжко внимание, в противоположен случай има тежки последици. Тук надпреварите са главно с сходни на нас дами - по външен тип, по темперамент, по възраст, въобще - такива, които наподобяват на нас. Когато се появи нова колежка в офиса, първоначално рядко я харесваме, просто тъй като съвсем всичкото мъжко внимание се пренасочва към нея, тъй като е нова. Ако пък наподобява на теб, изцяло допустимо е да получава твоята " доза " внимание, тъй като първоначално няма по какъв начин да е не е по-интересна от теб. Това съревнование за мъжкото внимание се демонстрира както в офиса, по този начин даже и измежду най-близките ти приятелки. Затова се постарай да получаваш нужното си внимание, с цел да не посягаш към това на околните ти.

Кариерата

Това съревнование не важи за всички дами, само че за множеството. Никога няма да се зарадваш, в случай че друга жена заема мечтания от теб пост в службата. Съревнованието в офиса не постоянно значи кариеризъм, само че постоянно прераства в него. Така че внимавай да не се подведеш и да се превърнеш в амбициозна кариеристка, единствено и единствено, с цел да натриеш носа на онази омразна от теб колежка. А всички знаем, че когато една жена не харесва друга жена, тя е способна на всевъзможни схеми и интриги, с цел да победи в нелекото съревнование. Няма неприятно в чисто женското състезание, стига да не прекосяваме някои граници.

Красотата 

Традиционно съревнование сред дамите във всяка една сфера. Неслучайно споменахме първоначално състезанията за хубост. Те са прегледен образец за съревнованието за купата " най-красивата ". Сигурни сме, че и ти си изпитвала онази лека злоба, когато видиш някоя позната да е отслабнала или да се е разхубавила. Иска ти се ти да беше на нейно място и да получаваше всички похвали за това какъв брой добре изглеждаш. За да преодолееш това отчаяние и да побеждаваш в тези надпревари просто постоянно променяй външния си тип. Така всички ще виждат особеното и ще приказват за теб. Получавайки нужната си доза внимание, няма да се чувстваш засенчена от останалите хубави дами.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР