Всички знаем, че кожата е най-големият и най-деликатен орган на

...
Всички знаем, че кожата е най-големият и най-деликатен орган на
Коментари Харесай

Погрижете се за кожата на лицето си без много усилия

Всички знаем, че кожата е най-големият и най-деликатен орган на тялото, защото непрекъснато е изложен навън и има задачата да пази всички вътрешни органи. С всичко това би трябвало да й дадем грижата, която заслужава.

Вашата кожа може да страда от слънцето, разнообразни замърсители, както и доста други фактори. С течение на времето могат да се появят петна, обриви, бръчки и други.

За да се погрижат за лицето си, хората се обръщат към скъпи процедури и кремове, само че истината е, че можем да се погрижим за кожата си и вкъщи.

С тези домашни средства можете да получите ефикасни резултати евтино. В допълнение имате опцията да приготвите това средство вкъщи, когато пожелаете.

Съставки:

ябълков оцетнатриев бикарбонат1/2 лимонмед.

Получаване:

Разредете 1 супена лъжица ябълков оцет в половин чаша вода, по-късно прибавете сода за хляб, лимонен сок и най-после мед. Смесете всичко доста добре. Можете да съхранявате сместа, с цел да я приложите, когато пожелаете.

Измийте лицето си много добре, с цел да отстраните следите от грим и замърсявания. След това нанесете сместа върху кожата, оставете я да работи 10 минути и я измийте с топла вода.

Подсушете с кърпа много внимателно. Няколко дни след използването на тази маска ще видите как кожата ви стартира да се трансформира фрапантно. Ще се отървете от бръчките, акнето и другите проблеми без доста старания и без да харчите доста пари.

Вижте още: Витамин В12 и признаци за неговия недостиг в тялото ни

Не харчете пари за скъпи артикули и процедури, а непрекъснато използвайте тази маска и незабавно ще видите измененията по лицето си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР