„Всички започнаха да бягат;“ Студенти от UD описват какво са видели, което е довело до полицейско присъствие

...
Късно в неделя вечерта имаше няколко полицаи в кампуса на
Коментари Харесай

Късно в неделя вечерта имаше няколко полицаи в кампуса на Дейтънския университет.

>>

Полицията беше в екипировка за борба с безредиците и полицаите стреляха с чушки, видя новинарският екип на нашия News Center 7 в неделя вечерта.

Служителите на обществената безопасност на UD и полицията в Дейтън бяха изпратени в района на Kiefaber Street и Lawnview Авеню.

Съобщава се, че полицаите са подали „Сигнал 99“ около 23:30 ч. Неделя вечерта за молба за полицейска помощ, според трафика на скенера.

>>

Тейлър Робъртсън от News Center 7 съобщава, че студентите от UD са имали блок парти, което университетът е известен с. Те избират улица чрез социалните медии, където всички се събират да купонясват заедно.

„И така, ние просто прекарахме хубав уикенд за Деня на труда и нещо се случи“, каза Чарли, студент от UD. „Стана сбиване и куп хора започнаха да бягат и ченгетата спряха.“

Един ученик каза, че е видял всички на улицата да бягат.

„Бях за всеки, който знаех и ги издърпах в една къща, защото всички казваха, че някой е извадил пистолет и цялата улица избяга“, каза Гари Хоефт. „Това разчисти улицата.“

>>

Екипът на новинарския ни център 7 беше на място, докато полицията в Дейтън работеше, за да разчисти улицата и да стреля с чушки в тълпата.

Hoeft каза, че тези блок партита се случват често в кампуса.

„Често е, когато имаме тези блок партита и други неща“, каза той пред News Center 7. „Сякаш просто си опитвайки се да излизате с приятелите си, които познавате тук, и тогава идват хора, които живеят наоколо, но не ходят там, и се случват такива неща.“

>>

Той каза, че избухват битки и всички го записват на телефоните си.

„Започнах да виждам хора да се измъкват като боксови ръкавици и да се бият“, каза Хоефт пред News Center 7. „И така, имаше като хора в кръг, всички записваха, а аз бях горе до нечия къща. Просто гледах надолу от нечия веранда и хората бяха като бокс и тогава следващото нещо, което разбрахме, всички бягаха.“

Нашият новинарски екип видя как един мъж беше отведен с белезници.

< p>„Имам адвокати!“ извика той, докато полицаите го отведоха.

>>

Регионалната диспечерска служба на окръг Монтгомъри каза на News Center 7 рано сутринта в понеделник, че са реагирали на голямо безпокойство в университета в Дейтън.

Свързахме се с UD, полицията в Дейтън и обществената безопасност на UD за повече информация, за да видим дали някой е обвинен или дали има съобщения за наранявания.

Новинарски център 7 ще продължи да предоставя актуализации на тази развиваща се история.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР