Всички в ГЕРБ са наясно, че съмненията за рекет от

...
Всички в ГЕРБ са наясно, че съмненията за рекет от
Коментари Харесай

Борисов, Горанов и Севда не са невинни, знае го цяла България и затворът им е сигурен

Всички в ГЕРБ са наясно, че подозренията за рекет от страна на Борисов и върхушката край него са действителност. Не го признават, тъй като би трябвало да признаят, че вземат участие или са си затваряли очите. А и не е хубаво децата и внуците ти да те свързват с разбойници. Затова гербаджии се крият зад опорки, плакати – изобщо зад лицемерието.

Движение за права и свободи е корпоративна партия, само че ГЕРБ през последните години ги надмина. Това, че сме страна на корупцията не е вест, само че същински страшното е, че свикнахме с корупцията. Дори се приспособихме към нея и разпоредбите започнаха да ни нервират. Електронното държавно управление не ни липсва, тъй като избираме да платим тук и там и да си извадим документ, позволение или нещо друго.

Знаем, че Борисов и ГЕРБ разядоха основите на ценностната ни система като наслойка, само че на кой са му нужни нематериални полезности? Като има чалга, защо са ни Борис Христов, Гена Димитрова или Райна Кабаиванска. Имената им се загатват един път в годината. Днешните герои са участници в риалити шоута, фолк звезди и надрусани тарикати със скъпи коли. Ако не ви харесва – взимайте си багажа и се изнасяйте. Каза го Вежди Рашидов, призовавайки ръководещите да се махат в чужбина и да оставят България на него и приятелите му да я ръководят, нищо че е „ най-едната в Европейски Съюз “. Ей Богу, това сподели този серсемин…

Борисов е наясно, че всички край него знаят, че чекмеджето с пачките, кражбите, рекета, лъжите му – всичко това е правилно. Но знае, че тези хора са му задължени за постовете и благосъстоянията и поради това подвластни, само че и с упования за още от същото. Това ги сплотява. И не обич и възхита изпитват те към него, а ламтенето за власт и облаги.

Бе арестуван за 24 часа – процедура, препоръчана и призната от самата ГЕРБ. Това не е присъда, а начало за търсене на истината и справедливостта. Борисов обаче е изплашен, тъй като към този момент е сигурен, че има неоспорими доказателства за виновността му. И пусна в ход обичаната си карта: „ Страхувам се, че ще ме убият! “ Влиза в ролята на жертва, с цел да провокира състрадание. Номерът е плосък, само че всички с мисловен потенциал колкото на ПКП, ще откликнат - това ги прави все някому потребни…

Тримата – четвъртата май е проговорила, - знаят, че един ден съдът ще ги изпрати в дранголника. Без тях България ще е доста по-добро място за живеене. Децата и внуците ще им вървят на рандеву, в случай че не са се изпокрили от позор. Sic transit gloria mundi – Така минава международната популярност. Те не стигнаха до нея, само че пък съумяха да съсипят цяла страна и да прокудят два милиона българи… Това няма да им бъде простено.

Витали Роник
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР